Αποτρίχωση για άνδρες

Όλοένα και περισσότεροι άνδρες στις μέρες μας αχολούνται με την αποτρίχωση διαφόρων περιοχών με συχνότερη αυτή της πλάτης.

Η έντονη τριχοφυΐα στην περιοχή της πλάτης είναι ένα ενοχλητικό και αντιαισθητικό φαινόμενο τόσο για τους αθλητές αλλά όχι μόνο γι' αυτούς.

Η περιοχή του στήθους ή της κοιλιάς είναι από τις συχνότερες περιοχές αποτρίχωσης με laser που κάνουν οι άνδρες.

Παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως κερί, αποτριχωτικές μηχανές κτλ είναι διαδικασίες που χρειάζονται χρόνο και πόνο με πολλές επιπλέον επιπλοκές όπως ερεθισμούς και θυλακίτιδες.

Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή περιοχή στην αποτρίχωση με laser.

Αφορά κυρίως τις γυναίκες που πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά αλλά και ολοένα και περισσότερους άνδρες τόσο αθλητές, κολυμβητές κτλ αλλά όχι μόνο.

Ερειθισμοί, τραυματισμοί, πόδια που τσιμπάνε κτλ είναι προβλήματα που τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser αποτρίχωσης από τις πρώτες κιόλες συνεδρίες.

Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, σε οποιοδήποτε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυία χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας.

H θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή της εφαρμογής.