Αποτρίχωση για γυναίκες

Αποτρίχωση με laser στα πόδια.

Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή περιοχή στην αποτρίχωση με laser. Αφορά κυρίως τις γυναίκες που πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά αλλά και τους άνδρες.

Ερειθσμοί, τραυματισμοί, πόδια που τσιμπάνε κτλ είναι προβλήματα που τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser απτρίχωσης από τις πρώτες κιόλες συνεδρίες.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE GENTLE PRO ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Η περιοχή του μπικίνι είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες τόσο για αισθητικούς λόγους όσο συχνά και για ιατρικούς.

Είναι πολλές οι γυναίκες που με τις παραδοσιακές τεχνικές πχ ξύρισμα, κερί κτλ υποφέρουν από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες και μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια.

Η αποτρίχωση με laser στην περιοχή αυτή είναι μόνιμη και δίνει λύση εφόρου ζωής σαυτό το πρόβλημα.

Αποτρίχωση με laser στις μασχάλες

Οι μασχάλες είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες μιας και πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά.

Ερεθισμοί, κακοσμία και μελάγχρωση στην περιοχή είναι από τα κυριότερα και συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται. Η αποτρίχωση με laser alexandrite gentle pro λύνει οριστικά το πρόβλημα αυτό.

Αποτρίχωση με laser στα χέρια

Τα χέρια είναι μια από τις περιοχές της αποτρίχωσης που απασχολεί ολοένα και περισσότερο.

Τόσο εξαιτίας συχνά δασυτριχισμού όσο και για αισθητικούς και μόνο λόγους.

Οι παραδοσιακές τεχνικές αποτρίχωσης όπως το κοινό ξύρισμα, η αποτρίχωση με κερί και η χρήση αποτριχωτικής κρέμας προσφέρουν μόνο προσωρινά αποτελέσματα.

Μέχρι σήμερα η μόνη ικανοποιητική τεχνική ήταν η χρήση βελόνας (ηλεκτρόλυση), η οποία είναι επώδυνη, χρονοβόρα και πολυέξοδη, ενώ παράλληλα περιορίζεται σε μικρές μόνο επιφάνειες (π.χ. πρόσωπο).