Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή περιοχή στην αποτρίχωση με laser.

Αφορά κυρίως τις γυναίκες που πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά αλλά και ολοένα και περισσότερους άνδρες τόσο αθλητές, κολυμβητές κτλ αλλά όχι μόνο.

Ερειθισμοί, τραυματισμοί, πόδια που τσιμπάνε κτλ είναι προβλήματα που τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser αποτρίχωσης από τις πρώτες κιόλες συνεδρίες.

Αποτρίχωση ανδρικών ποδιών

Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.

Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας , αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.

Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Στην περιοχή των ποδιών χρειάζονται συνήθως 6-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημερών.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50% , ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές και τα πόδια δεν τσιμπάνε πια.

Στους άνδρες που η τριχοφυία είναι έντονη στην περιοχή αυτή τις περισσότερες φορές, μπορεί να αρκούν και πολύ λιγότερες συνεδρίες για τέλειο και οριστικό αποτέλεσμα ενώ αρκετοί κάνουν μόνο 1-2 φορές για αραίωση.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro.

Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 50-60 λεπτά.

Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ενώ η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν.

Απαγορευέται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά την θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά την θεραπεία.

Καλέστε τώρα στο 210 3425965 για να ενημερωθείτε για τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, τα οικονομικά πακέτα και τις μοναδικές προσφορές.

Σε όλες τις θεραπείες αποτρίχωσης
έκπτωση 30% για τους φοιτητές.

Έκπτωση 20%
για προπληρωμή 6 συνεδριών.