Η αποτρίχωση με LASER είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, που καταργεί τις παραδοσιακές τεχνικές, κατάλληλη για γυναίκες και άνδρες, σε οποιοδήποτε περιοχή του σώματος, αφαιρώντας με ασφάλεια την ανεπιθύμητη τριχοφυία χωρίς να καταστρέφει τους πόρους και την δομή της επιδερμίδας.

H θεραπεία ποικίλει ανάλογα με τον ασθενή και την περιοχή της εφαρμογής.

Αποτρίχωση Full Body

Ποιο είναι το επίσημο laser αποτρίχωσης για το αντρικό σώμα;

Επίσημες κλινικές μελέτες απέδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης με laser είναι το long pulse laser Alexandrite 755nm.

Στο ιατρείο διαθέτουμε δύο laser alexandrite και μάλιστα το τελευταίας γενιάς μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle pro.

Σε κάποιες ωστόσο περιοχές χρησιμοποιούμε ένα δεύτερο laser που είναι το Nd Yag.

Πρόκειται για ένα εξειδικευμένο ιατρικό laser του ίδιου οίκου το οποίο χρησιμοποιείται μόνο για τις ορμονοεξαρτώμενες περιοχές όπως οι ώμοι, ο αυχένας ή διάσπαρτες μεμονωμένες τρίχες στην πλάτη, γιατί έχει τη μοναδική ιδιότητα να ανιχνεύει μόνο τις τρίχες χωρίς να επηρεάζει το φυσιολογικό χνούδι του σώματος.

Ποιος είναι ο μηχανισμός του laser alexandrite candela, Gentle Pro;

Το μήκος κύματος της ακτίνας φωτός του laser alexandrite είναι 755 nm με αποτέλεσμα να προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.

Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τριχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.

Επιπλέον το gentle pro της Candela είναι το πιο σύγχρονο laser αποτρίχωσης μιας και διαθέτει αυτόματο μηχανισμό ψυξης για την προστασία του δέρματος και το καλύτερο αποτέλεσμα.

Tι εννοούμε λέγοντας full body ανδρικό;

Full body εννοούμε όλο το σώμα και συγκεκριμένα πόδια, γλουτούς, μασχάλες, κοιλιά, χέρια, πλάτη, στήθος, κοιλια ή αυτιά και μύτη ακόμη, ανάλογα πάντα με το πρόβλημα του καθενός.

Σ' αυτές τις περιπτώσεις η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα αξιολογεί το πρόβλημα και προτείνει ειδικά συνδιαστικά πακέτα πολύ οικονομικών θεραπείων που πραγματικά συμφέρουν από το να κάνει κάποιος μία μία περιοχή.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Χρειάζονται συνήθως 6-7 συνεδρίες με μεσοδιάστημα 45-50 ημέρες.

Από την πρώτη κιόλας συνεδρία η μείωση της τριχοφυΐας φθάνει μέχρι και 50%, ενώ οι τρίχες γίνονται πιο απαλές, ανοιχτόχρωμες και μαλακές.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela Gentle Pro καθώς και το Nd Yag.

Πόση ωρα διαρκεί;

Η διάρκεια της συνεδρίας είναι από 60 λεπτά εώς και δύο ή και παραπάνω ώρες.

Τι πρέπει να γνωρίζει ο ασθενής πριν και μετά τη θεραπεία;

Να μην έχει προηγηθεί αποτρίχωση με κερί για τουλάχιστον 2 εβδομάδες, ενώ η περιοχή στην οποία θα εφαρμοστεί το laser να έχει ξυριστεί 2 ημέρες πριν εκτός φυσικά από περιοχές όπως αυτιά, μύτη, αυχένας ή περιοχές που δυσκολεύουν τον ασθενή όπως η πλάτη.

Απαγορεύεται η πολύωρη ἐκθεση στον ήλιο μια εβδομάδα πριν και μία εβδομάδα μετά τη θεραπεία. Φυσικά είναι απαραίτητη η χρήση αντιηλιακού σκευάσματος μετά τη θεραπεία.

Στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνουμε την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήσαμε κατά τη θεραπεία.

Στην επόμενη θεραπεία η ιατρός Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το αποτέλεσμα και εφόσον το κρίνει απαραίτητο θα τροποποιήσει τις ρυθμίσεις αυτές.

Συζητάμε πάντα με τον ασθενή την πορεία του γιατί έτσι θα έχουμε πάντα ΑΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΜΟΝΙΜΟ αποτέλεσμα.

Καλέστε τώρα στο 210 3425965 για να ενημερωθείτε για τις τιμές της αποτρίχωσης σε κάθε περιοχή του σώματος και του προσώπου, τα οικονομικά πακέτα και τις μοναδικές προσφορές.

Σε όλες τις θεραπείες αποτρίχωσης
έκπτωση 30% για τους φοιτητές.

Έκπτωση 20%
για προπληρωμή 6 συνεδριών.