Αποτρίχωση

Αποτρίχωση του άνω χείλους με laser alexandrite.

Η αποτρίχωση στην περιοχή του άνω χείλους είναι η συχνότερη εφαρμογή αποτρίχωσης με laser. Όλες οι γυναίκες ανεξαρτήτως ηλικίας επιθυμούν την αποτρίχωση σε αυτήν την περιοχή.

Αποτρίχωση με laser alexandrite στο πηγούνι.

Η αυξημένη τριχοφυία στο πηγούνι είναι ένα ιδιαίτερα συχνό πρόβλημα για πολλές γυναίκες.

Συχνά υπάρχουν μία ή δύο τριχούλες στην περιοχή οι οποίες πολλαπλασιάζονται ταχύτατα λόγω λανθασμένης μεθόδου αποτρίχωσης, όπως το τσιμπηδάκι.

Αποτρίχωση με Laser στο λαιμό.

Η υπετρίχωση στην περιοχή του λαιμού είναι πολύ συχνή στις γυναίκες τόσο στην εφηβική όσο και στην μετεμμηνοπαυσιακή ηλικία.

Συχνά μπορεί να οφείλεται σε φυσιολογική αλλά ανεπιθύμητη τριχοφυία στην περιοχή αυτή ή σε άλλα παθολογικά αίτια όπως είναι ο δασυτριχισμός λόγω κληρονομικότητας, φυλετικής καταγωγής ή ορμονικών διαταραχών, συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, όγκων καθώς και λόγω εμμηνόπαυσης.

Αποτρίχωση με laser alexandrite στην περιοχή των παρειών.

Η υπερτρίχωση στην περιοχή των παρειών απασχολεί πολλές γυναίκες σε όλες τις ηλικίες.

Συχνά μπορεί να οφείλεται σε φυσιολογική αλλά ανεπιθύμητη τριχοφυία στην περιοχή των παρειών ή σε άλλα παθολογικά αίτια όπως είναι ο δασυτριχισμός λόγω κληρονομικότητας, φυλετικής καταγωγής ή ορμονικών διαταραχών, συνδρόμου πολυκυστικών ωοθηκών, όγκων καθώς και λόγω εμμηνόπαυσης.

Aποτρίχωση στο πρόσωπο με LASER Alexandrite

Η αποτρίχωση με LASER στο πρόσωπο είναι η μόνη μόνιμη μέθοδος αποτρίχωσης, που καταργεί όλες τις παραδοσιακές τεχνικές.

Επίσημες κλινικές μελέτες έδειξαν ότι η πλέον αποτελεσματική θεραπεία αποτρίχωσης είναι το long pulse Laser Alexandrite 755nm.

Aυτό είναι το laser το οποίο χρησιμοποιούμε στο ιατρείο μας και συγκεκριμένα το τελευταίο και πιο σύγχρονο μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle Pro.