picoΤο πιο αποτελεσματικό laser παγκοσμίως στην αφαίρεση των τατουάζ λέγεται PICO και ήρθε στην TZOUMACLINIC!

Στην Tzoumaclinic πρωτοπορούμε για μία ακόμα φορά και γινόμαστε το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα που χρησιμοποιεί το Discovery Pico Plus της Quanta System, το πιο αποτελεσματικό λέιζερ παγκοσμίως στην αφαίρεση τατουάζ που εξαλείφει όλα τα χρώματα, σε ελάχιστες συνεδρίες, ανώδυνα και με απόλυτη ασφάλεια χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.

Η τεχνολογία pico πλεονεκτεί στην ασφάλεια, στην αποτελεσματικότητα και στον αριθμό συνεδριών έναντι της τελευταίας τεχνολογίας Q-switch που μέχρι πρότεινως χρησιμοποιούνταν για την αφαίρεση των tattoo.

Η ιατρός-δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Tzoumaclinic έχοντας λάβει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Ιταλία εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία το πιο ισχυρό και ευέλικτο laser που χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο δράσης του έχει τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις ακόμα και στα τατουάζ που παραδοσιακά μέχρι σήμερα αφαιρούνταν δύσκολα.

Υπερ-λέιζερ με ξεχωριστό μηχανισμό δράσης και ταχύτητα σε picose-conds!

Το Discovery Pico Plus χρησιμοποιεί την πιο εξελιγμένη τεχνολογία λέιζερ στην αφαίρεση τατουάζ. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά του, που το ξεχωρίζουν από άλλες συσκευές, είναι η διάρκεια παλμού του la-ser, δηλαδή ο χρόνος που η ακτίνα έρχεται σε επαφή με δέρμα ο οποίος στο νέο εξελιγμένο laser της Quanta μετράται σε picoseconds.

To«pico» είναι μία υποδιαίρεση του «nano», πράγμα που σημαίνει ότι τα picoseconds είναι 1.000 φορές μικρότερα κλάσματα του δευτερολέπτου απ’ ότι τα nanoseconds βάσει των οποίων λειτουργούσαν παραδοσιακά μέχρι σήμερα τα περισσότερα laser.

Σήμερα όμως, για πρώτη φορά στην ιστορία, ο χρόνος των «χτυπημάτων» γίνεται σε picoseconds. Αυτό σημαίνει πώς το καινούριο λέιζερ της Quanta System, μπορεί να χρησιμοποιεί υψηλότερη ένταση εξασφαλίζοντας μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα αλλά και μεγαλύτερη ασφάλεια χάρη στον μικρότερο χρόνο επαφής του δέρματος με την ακτίνα του laser.

Πως καταστρέφει τα μόρια της μελάνης

αφαίρεση τατουάζ

Σε σύγκριση με τα παραδοσιακά λέιζερ Q-Switch που διασπούν τα χρωματισμένα σωματίδια σε κόκκους, το Discovery Pico Plus, με τη χρήση ισχυρών παλμών ενέργειας σε picoseconds, θρυμματίζει τα σωματίδια σε μια πολύ λεπτή «σκόνη», η οποία είναι ευκολότερο να εξαλειφθεί από το ανοσοποιητικό σύστημα του σώματος.

Πως γίνεται αυτό; Όταν ένα σωματίδιο μελάνης απορροφά την ακτινοβολία λέιζερ που εκπέμπεται σε εξαιρετικά σύντομους παλμούς ενέργειας picosecond, προκαλείται μία υπερβολικά ταχεία άνοδος της θερμοκρασίας μέσα σε αυτό που μπορεί να φτάσει ακόμα και τους 900° C. Η γρήγορη αυτή αύξηση της θερμοκρασίας επεκτείνεται με ταχύτατο ρυθμό σε όλο το σωματίδιο και δημιουργεί ένα μηχανικό (ακουστικό) κύμα που το διαπερνά. Το παραγόμενο αυτό κύμα ασκεί πίεση η οποία υπερβαίνει το όριο θραύσης του σωματιδίου και έτσι επέρχεται ο κατακερματισμός του.

Παράλληλα, το Discovery Pico Plus ξεχωρίζει χάρη στο γεγονός ότι εκπέμπει σε τρία διαφορετικά μήκη κύματος και έτσι έχει τη δυνατότητα να επεξεργάζεται και να αφαιρεί όλα τα χρώματα.

Απόλυτη ασφάλεια

Το Discovery Pico Plus διακρίνεται για την ασφάλεια που παρέχει καθώς οι παλμοί ενέργειας που χρησιμοποιεί παράγουν ένα καθαρό φωτοακουστικό αποτέλεσμα το οποίο στοχεύει με απόλυτη ακρίβεια τις χρωστικές και αφήνει ανεπηρέαστους τους περιβάλλοντες ιστούς. Χάρη στον παραπάνω μηχανισμό είναι το πρώτο laser το οποίο αφαιρεί το τατουάζ χωρίς να προκαλεί καμία σκίαση ή ουλή στο δέρμα.
Την ίδια στιγμή, όπως συμβαίνει φυσιολογικά μετά από κάθε εφαρμογή laser, διεγείρονται οι μηχανισμοί ανάπλασης του δέρματος. Έτσι, ενώ τα μόρια της χρωστικής απομακρύνονται με απόλυτα ασφαλή τρόπο, χωρίς καμία απολύτως επιπλοκή, ξεκινά η σύνθεση νέου δέρματος στην περιοχή όπου κάποτε υπήρχε το τατουάζ.

Το μόνο λέιζερ που σβήνει ΟΛΑ τα χρώματα

Μέχρι σήμερα, τα λέιζερ αφαίρεσης τατουάζ δεν μπορούσαν να σβήσουν με την ίδια επιτυχία όλα τα χρώματα και ενώ εξαφάνιζαν το μαύρο, σε όλες τις υπόλοιπες αποχρώσεις η δράση τους δεν ήταν τόσο αποτελεσματική.

Το Discovery Pico Plus επεκτείνει το φάσμα των χρωμάτων που μπορούν να αντιμετωπιστούν και θεωρείται το πιο αποτελεσματικό λέιζερ καθώς μπορεί να επεξεργαστεί και να αφαιρέσει ακόμα τα δύσκολα μπλε και πράσινα χρώματα χάρη στην πολύ υψηλή παλμική ενέργεια που χρησιμοποιεί.

Ειδικότερα, συνδυάζει 3 λέιζερ σε τεχνολογία Pico με κάθε ένα από αυτά έχει καλύτερη απορρόφηση σε κάποια χρώματα.

Συγκεκριμένα:

  • το Nd-YAG Pico Laser έχει την καλύτερη απορρόφηση στα μαύρα και σκούρα μπλε χρώματα
  • το Ruby Laser στα πράσινα, γαλάζια και μπλε χρώματα τα οποία ήταν και τα πιο δύσκολα να αφαιρεθούν μέχρι σήμερα
  • και το Nd:YAG/KTP που είναι αποτελεσματικό στα κόκκινα, πορτοκαλί και βιολετί χρώματα

Έτσι, ανάλογα με το χρώμα, το βάθος και το είδος του μελανιού, επιλέγουμε το κατάλληλο από τα τρία αυτά laser τα οποία σε συνδυασμό με την τεχνολογία και την ταχύτητα του Discovery Pico Plus χαρίζουν τα πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα αφαιρώντας ακόμα και το πιο δύσκολο χρωματιστό τατουάζ.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο αριθμός των συνεδριών που απαιτούνται για την αφαίρεση ενός τατουάζ εξαρτάται από την έκταση και τα χρώματα του σχεδίου, αλλά και την κατάσταση του δέρματος. Για παράδειγμα, μέχρι σήμερα, για ένα μικρό απλό τατουάζ απαιτούνται περίπου 4 επισκέψεις, ενώ για ένα μεγαλύτερο 8. Την ίδια στιγμή, το μεσοδιάστημα ανάμεσα σε κάθε θεραπεία είναι από 4 έως 6 εβδομάδες.

Ως προς αυτό, μία άλλη μεγάλη επιτυχία του Discovery Pico Plus είναι ότι απαιτεί περίπου τις μισές συνεδρίες σε σχέση με άλλα λέιζερ προκειμένου να αφαιρέσει αποτελεσματικά και ολοκληρωτικά ένα τατουάζ. Μάλιστα, η διαφορά γίνεται αντιληπτή από την πρώτη κιόλας εφαρμογή!

Παραδείγματος χάρη, όταν ένα τατουάζ χρειάζεται κατά μέσο όρο για να αφαιρεθεί με ένα Q-Switch laser 10 συνεδρίες, το ίδιο τατουάζ με το Discovery Pico Plus της Quanta System απαιτεί 6 ΜΟΝΟ συνεδρίες.

Πρωτόκολλο Εφαρμογής Αφαίρεσης Tattoo με Discovery Pico Laser της Quanta Systems

Νέο Πρωτόκολλο θεραπείας & νέα τεχνολογία για την Αφαίρεση Τατουάζ.

Η πιο Γρήγορη Ασφαλής & Αποτελεσματική μέθοδος αφαίρεσης τατουάζ με το Νέας Τεχνολογίας Pico Laser Quanta.

Το νέο πρωτόκολλο που εφαρμόζουμε στο Ιατρείο μας, συνδυάζει το Fractional Laser και το Pico Laser Quanta για να έχετε ένα αποτέλεσμα που θα σας συναρπάσει.

Πλέον το τατουάζ σας μπορεί να αφαιρεθεί στις μισές συνεδρίες από ότι θα χρειάζονταν με το παλαιάς τεχνολογίας Laser Q Switch. Η θεραπεία είναι απλή και ανώδυνη και γίνεται με το κύρος, την αξιοπιστία και την εμπειρία του Ιατρείου μας & της Ιατρού Αναστασίας Τζούμα.
Δύο θεραπείες σε μια συνεδρία και μάλιστα στη Τιμή της Μιας!

Σε όλους τους ασθενείς μας, πριν την εφαρμογή του Pico Laser, χρησιμοποιούμε το Fractional Laser, για να επιτύχουμε ταχύτερη ανάπλαση και ευκολότερη διάσπαση του χρώματος του τατουάζ. Η εφαρμογή αυτή γίνεται σε όλους τους ασθενείς μας και δε τη χρεώνουμε επιπλέον, διότι θεωρούμε ότι είναι απαραίτητο για όλους, σύμφωνα με την εμπειρία της ιατρού σε μεγάλες κλινικές αφαίρεσης Tattoo στην Αμερική.
Το Fractional Laser δημιουργεί στη περιοχή που το εφαρμόζουμε πολύ μικρές τρυπούλες, ενεργοποιώντας έτσι τους μηχανισμούς του οργανισμού μας, κάνοντας άμεση ανάπλαση της περιοχής. Βοηθάει επίσης στην ευκολότερη διάσπαση του χρώματος του τατουάζ. Το Fractional Laser είναι ανώδυνο και απολύτως ασφαλές.

Αφού ολοκληρώσουμε τη θεραπεία του Fractional Laser, εφαρμόζουμε το Pico Laser. Είμαστε το πρώτο ιατρείο στην Ελλάδα που έχει φέρει το Pico Laser Quanta. Σε σχέση με το παλιάς τεχνολογίας πλέον Q Switch, η διάρκεια παλμού του Pico είναι 1000 μικρότερη (picosecond). Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι το μελάνι του τατουάζ διασπάται σε ακόμα μικρότερα σωματίδια χρωστικής ουσίας, τα οποία μπορούν να απομακρυνθούν ευκολότερα από τη λεμφική κυκλοφορία του οργανισμού. Έτσι χρειάζονται οι μισές μόνο συνεδρίες, σε σχέση με το Q Switch, ενώ ελαχιστοποιούνται οι ανεπιθύμητες ενέργειες και αντιδράσεις μετά το λέιζερ, επειδή η επούλωση της περιοχής επιταχύνεται (αφού στην ίδια συνεδρία χρησιμοποιούμε & το Fractional Laser).

Αφαιρούμε ακόμα και τα χρωματιστά Tattoo. Το Pico Laser εκτός του Fractional Pico διαθέτει επίσης 3 διαφορετικά Laser τα οποία δρουν το καθένα ξεχωριστά στα διαφορετικά χρώματα. Έτσι επιτυγχάνουμε την αφαίρεση όλων των χρωμάτων με ασφάλεια και ακρίβεια.

Είμαστε το πρώτο Ιατρείο στην Ελλάδα που έφερε το Pico Laser Quanta, θέλοντας να προσφέρουμε σε όσους μας εμπιστεύονται το καλύτερο αποτέλεσμα, χωρίς συμβιβασμούς.

Επενδύουμε σε μηχανήματα νέας τεχνολογίας για να παρέχουμε τις ποιοτικότερες υπηρεσίες, με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πριν & Μετά με το Discovery Pico Plus της Quanta System

 

quanta 2

pico ba

before 1 before 2

before 3 before 5

Καλέστε τώρα στο 210 3425965 για να ενημερωθείτε για την αφαίρεση τατουάζ με το Discovery Pico Plus της Quanta System.

Discovery Pico by Quanta System, το υπερ-λέιζερ με τις απίστευτες επιδόσεις περιμένει να το γνωρίσετε!