Ενέσιμες ΘεραπείεςΗ ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, εμείς απλά πρέπει να την διατηρήσουμε!

Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες θεραπείες προσώπου για ένα φυσικό και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα εκπαίδευτηκε στις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης στο skin esthetic institute στην Νέα Υόρκη και στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιεί νέες τεχνικές εγχύσεως υαλουρονικού οξέος με μικροκάνουλες σε όλο το πρόσωπο κατόπιν εκπαιδέυσεως της στο Παρίσι, Q Med Academy, στο Λονδίνο, Royal College of Surgeons london καθώς και στην Ζυρίχη, Galderma institute.

Εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος με τα καλύτερα διεθνώς υλικά όπως restylane , juviderm, χρηση τεχνικής μικροκάννουλας για πιο φυσικό αποτέλεσμα χωρίς εκχυμώσεις και τραυματισμούς, dysport – botox, antiox and peptide mesotherapy, vampire plasma lift νήματα cog και pdo καθώς και τα επανασταστικά νήματα αντί-πτώσης για την διόρθωση της χαλάρωσης, aptos threads visage, thread 2G και needle 2G.

 

Οι κυριότερες ενέσιμες θεραπείες είναι

  • Botox, dysport
  • Υαλουρονικό οξύ, fillers
  • Αυξητική χειλιών με υαλουρονικό
  • Μεσοθεραπεία, ετερόλογη ή αυτόλογη
  • Νήματα pdo

Τα υλικά που χρησιμοποιούνται στις θεραπείες αυτές είναι όλα πιστοπιημένα με CE κορυφαίων εταιρειών. Το υαλουρονικό οξύ είναι restylane ή juviderm.