Πρόκειται για μία θεραπεία ενισχυμένης αντιοξειδωτικής δράσης που βασίζεται στην φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιείται για θεραπεία βαθιάς αντιοξειδωτικής δράσης και ομοιόμορφης λεύκανσης σε όλες τις θαμπές και ταλαιπωρημένες από τον καλοκαιρινό ήλιο επιδερμίδες, προστατεύοντας και ενισχύοντας τους φυσικούς αμυντικούς παράγοντες του δέρματος.

 Θεραπεία Αντιοξείδωσης - Antioxidant Protocol

Ποια είναι η διαδικασία του Antioxidant Protocol by SESDERMA για την αντιοξειδωτική και λευκαντική θεραπεία της επιδερμίδας;

Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με γάζα και τη βοήθεια ενός λιποσωματικού καθαριστικού (Sensyses Liposomal Cleanser ) και στην συνέχεια εφαρμόζονται δύο λεπτές στρώσεις από το Ferulac Peel Classic με τη βοήθεια ήπιου μασάζ μεταξύ των δυο στρώσεων μέχρι να σχηματιστεί μία ελαφριά λευκή μάσκα. Ακολουθεί εφαρμογή δύο νέων λεπτών στρώσεων του Ferulac Peel Plus με τη βοήθεια ήπιου μασάζ μεταξύ των δύο στρώσεων. Ακολουθεί εφαρμογή 1-2 στρώσεων του Ferulac Nano Additive Mist και έπειτα του Retises Nanopeel 1% gel το οποίο παραμένει στο δέρμα για τις επόμενες 8 ώρες. Μόλις περάσει ο χρόνος αυτός πλένεται το πρόσωπο με νερό και ένα ουδέτερο σαπούνι και τοποθετείται μία απαλή ενυδατική κρέμα.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας Antioxidant Protocol by SESDERMA;

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της νέας θεραπείας Antioxidant Protocol by SESDERMA είναι περίπου 1 ώρα.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετα την νέα θεραπεία Antioxidant Protocol by SESDERMA;

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι ελαφρώς ερεθισμένο αλλά πολύ καθαρο χωρίς ίχνος σμήγματος. Ο ερεθισμός είναι ήπιος και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για τη θεραπεία αυτή;

Ο τελικός αριθμός των απαραίτητων συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της θεραπείας κατά την διάρκεια των συνεδριών. Συνήθως χρειάζονται 4 συνεδρίες κάθε 15-20 ημέρες. Και στην φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.

Χρειάζονται ειδικά προιόντα περιποίησης μετά το τέλος της θεραπείας;

Με την βοήθεια του αναλυτή δέρματος Visia θα γίνει στην αρχή και στο τέλος του πρωτοκόλλου της θεραπείας ανάλυση του δέρματός σας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, με την βοήθεια της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα, θα σας προτείνουν συνδυαστικά εξειδικευμένα προϊόντα για το δικό σας δέρμα καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.