Θεραπεία για την ακμή

Η ακμή είναι μια από τις πιο συχνές δερματοπάθειες. Εμφανίζεται κυρίως στην εφηβεία ωστόσο μπορεί να εμφανιστεί σε οποιαδήποτε ηλικία.

Πρόκειται για φλεγμονή των τριχοσμηγματογόνων μονάδων του προσώπου και του κορμού.

Tα χημικά peelings που χρησιμοποιούμε για τη θεραπεία της ακμής βασίζονται στην εφαρμογή ειδικών απολεπιστικών χημικών διαλυμάτων (τριχλωροξικό οξύ, γλυκολικό οξύ, σαλικυλικό, μανδελικό κτλ) στην επιδερμίδα, ανάλογα με την περίπτωση, με σκοπό την απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων αυτής.

Το φυτικό πήλινγκ ακμής είναι ένα μίγμα βοτάνων σε σκόνη που αποτελείται από 11 διαφορετικά βότανα τα οποία εμπεριέχουν φυτοκρυστάλλους στα κύτταρά τους, φύκια, ορυκτά μέταλλα, ένζυμα και βιταμίνες.

Μερικά από τα συστατικά που χρησιμοποιούνται είναι το εκχύλισμα από αλόη και χαμομήλι.

Πρόκειται μία θεραπεία αντιμετώπισης της ενεργού ακμής, της απομάκρυνσης ανοιχτών πόρων, φαγεσώρων και μείωσης του σμήγματος που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας.

Η θεραπεία περιλαμβάνει μία δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και δύο εώς τέσσερα acne peel.

Το Dermalux είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για την ακμή. Βασίζεται στην ισχύ του Led φωτός για να αναζωογονήσει και να ανανεώσει το δέρμα.

Tzoumaclinic expert in antiacne protocols

Το πρωτοποριακό πρωτόκολλο Αcne stop που εφαρμόζει μόνο η κλινική μας έχει δώσει λύση ακόμη και στα πιο δύσκολα και επίμονα ακνεϊκά δέρματα.