Πρόκειται για μία θεραπεία του λιπαρού ακνεϊκού δέρματος που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA. Τα ενεργά συστατικά μεταφέρονται μέσα σε νανομετρικά λιποσώματα με υψηλή ισχύ διείσδυσης με αποτέλεσμα η δράση τους να είναι βαθύτερη, στοχευμένη και άρα πιο αποτελεσματική. Χρησιμοποιέίται επίσης ενναλακτικά της δερμοαπόξεσης με μικροκρυστάλλους για τον βαθύ καθαρισμό του δέρματος σε άτομα που έχουν φαγερωσική ακμή.

Θεραπεία λιπαρότητας και ακμής

Ποια είναι η διαδικασία του Anti Acne Protocol by SESDERMA για την θεραπεία της ακμής της επιδερμίδας;

Αρχικά γίνεται πολύ καλός καθαρισμός του δέρματος με γάζα και τη βοήθεια ενός λιποσωματικού καθαριστικού (Sensyses Liposomal Cleanser) και στην συνέχεια εφαρμόζεται μία λεπτή στρώση από το Salipeel Alcoholic Solution το οποίο αφήνουμε να στεγνώσει πολύ καλά. Ακολουθεί εξαγωγή του σμήγματος με Comedon Extractor και πλήρης απομάκρυνσή του. Η θεραπεία ολοκληρώνεται με το σχολαστικό καθαρισμό της επιδερμίδας και την εφαρμογή της ειδικής μάσκας νανοντεχνολογίας Salicylic Acid PropiNanomask η οποία παραμένει για 20-30 λεπτά. Στο τέλος απλώνουμε μια λεπτή στρώση από το Azelaic Moisturizing Gel.

Ποια είναι η διάρκεια της θεραπείας;

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της νέας θεραπείας Anti Αcne Protocol by SESDERMA είναι περίπου 1 ώρα.

Πως θα είναι το δέρμα μου μετά τη νέα θεραπεία Anti Acne Protocol by SESDERMA;

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι ελαφρώς ερεθισμένο αλλά πολύ καθαρο χωρίς ίχνος σμήγματος. Ο ερεθισμός είναι ήπιος και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Ο τελικός αριθμός των απαραίτητων συνεδριών θα εξαρτηθεί από την πρόοδο της θεραπείας κατά την διάρκεια των συνεδριών.

Μία συνεδρία αρκεί για ένα καθαρό χωρίς σμήγμα δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας.

Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα προτείνουμε 4 συνεδρίες, μία κάθε 15-20 ημέρες. Και στην φάση της συντήρησης μία συνεδρία κάθε 2-3 μήνες.

Χρειάζονται ειδικά προιόντα περιποίησης μετά το τέλος της θεραπείας;

Με την βοήθεια του αναλυτή δέρματος Visia θα γίνει στην αρχή και στο τέλος του πρωτοκόλλου της θεραπείας ανάλυση του δέρματός σας. Το ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό του ιατρείου, με την βοήθεια της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα, θα σας προτείνουν συνδυαστικά εξειδικευμένα προϊόντα για το δικό σας δέρμα καθώς και συμβουλές περιποίησης που θα συμβάλουν στη συντήρηση του αποτελέσματος.

Σε άτομα με ενεργό ακμή πρέπει να προηγηθεί δερματολογική εξέταση από τη δερματολόγο Αναστασία Τζούμα για συμπληρωματική φαρμακευτική αγωγή.