Θεραπείες ΠροσώπουΗ ομορφιά πηγάζει από μέσα μας, εμείς απλά πρέπει να την διατηρήσουμε!

Στο ιατρείο μας εφαρμόζονται όλες οι σύγχρονες θεραπείες προσώπου για ένα φυσικό και όμορφο αισθητικό αποτέλεσμα χωρίς υπερβολές. Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα εκπαίδευτηκε στις πιο σύγχρονες θεραπείες αντιγήρανσης στο skin esthetic institute στην Νέα Υόρκη και στη Φλόριντα των ΗΠΑ.

Χρησιμοποιεί νέες τεχνικές εγχύσεως υαλουρονικού οξέος με μικροκάνουλες σε όλο το πρόσωπο κατόπιν εκπαιδέυσεως της στο Παρίσι, Q Med Academy, στο Λονδίνο, Royal College of Surgeons London καθώς και στην Ζυρίχη, Galderma institute.

Ενέσιμες θεραπείες με τα καλύτερα υλικά restylane, juviderm, dysport-botox, καθώς κ πρωτότυπα μηχανήματα υψηλής ιατρικής τεχνολογίας όπως Thermage Cpt, Ulthera και Fraxel Dual Laser, συνδιασμούς των παραπάνω θεραπειών καθώς και εξατομικευμένα πρωτόκολλα.

Η αποτρίχωση γίνεται με το τελευταίο και πιο υπερσύγχρονο μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela, Gentle Pro. Γίνονται επίσης θεραπείες ακμής καθώς και ουλών αυτής, μελάσματος, πανάδων, ευρυαγγειών αλλά και τοπικού λίπους.

Οι λιγότερο επεμβατικές θεραπείες που εφαρμόζονται στο ιατρείο μας είναι η δερμοαπόξεση μι μικροκυστάλλους ή διαμάντι, το acne peel, η ενυδάτωση hydra plus καθώς και θεραπεία των μαύρων κύκλων light eyes.

Αποκλειστικά στο ιατρείο μας εφαρμοζόνται δύο νέες θεραπείες, για το μέλασμα και για την ακμή ( mela stop – acne stop).Στις θεραπείες αυτές η ιατρός Αναστασία Τζούμα κατέληξε έπειτα από μελέτη πλήθωρας ασθενών.

Θεραπείες που αφορούν την αντιγήρανση

Fillers υαλουρονικού, νήματα Pdo, μεσοθεραπεία, fraxel laser, thermage Cpt, accent, χημικά πήλινγκς

Θεραπείες που αφορούν την αποτρίχωση

Laser alexandrite Gentle Pro Candela, Nd Yag Candela

Θεραπείες που αφορούν την ακμή και τις ουλές αυτής

Δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους, fraxel laser, dermapen

Θεραπείες που αφορούν διαταραχές χρώματος

Χημικά πήλινγκς, laser

Όλες οι θεραπείες που γίνονται στο ιατρείο μας αφορούν υλικά πιστοποιημένα με CE ( restylane, juviderm) καθώς και πρωτότυπες τεχνολογίες όπως fraxel laser, thermage cpt και όχι απομιμίσεις αυτών.