Θεραπείες Σώματος

Τι είναι οι ευρυαγγείες;

Οι ευρυαγγείες του δέρματος είναι διεσταλμένα τριχοειδή αγγεία, τα οποία όταν εντοπίζονται σε εκτεθειμένα σημεία του δέρματος όπως π.χ. γάμπες δημιουργούν ένα σοβαρό αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

Τι είναι το Aqualyx;

To Aqualyx είναι μία νέα ασφαλής μη χειρουργική επιλογή για τη θεραπεία του τοπικού λίπους σε προβληματικές περιοχές.

Το Aqualyx υγροποιεί το λιποκύτταρο, καταστρέφοντας το μόνιμα και απελευθερώνει τα λιπίδια τα οποία στη συνέχεια αποβάλλοντα φυσικά μέσω του λεμφικού συστήματος.

Είναι Υαλουρονικό Οξύ (Filler) το οποίο τοποθετείται στους γλουτούς, σε σημεία που θέλουμε να δώσουμε όγκο, να ανασχηματίσουμε, να ανορθώσουμε ή να βελτιώσουμε την υφή του δέρματος.

Στην TzoumaClnic πρωτοπορούμε για ακόμη μια φορά καθώς είμαστε οι πρώτοι που εφαρμόζουμε το επαναστατικό Discovery Pico Plus Laser, το οποίο έχει την επίσημη έγκριση του Αμερικάνικου Οργανισμού Φαρμάκων ( FDA) για τη θεραπεία της ονυχομυκητίασης, τόσο των χεριών όσο και των ποδιών.

Με τον όρο κηλίδες αποκαλούμε καλοήθεις χρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος που εμφανίζονται σταδιακά με την πάροδο του χρόνου κυρίως στις περιοχές που είναι εκτεθειμένες στην ηλιακή ακτινοβολία όπως τα χέρια, το πρόσωπο και η περιοχή του ντεκολτέ, περιοχές που συνήθως μαρτυρούν την ηλικία ενός ατόμου.

Κάθε σώμα μπορεί να γίνει τέλειο αρκεί να εφαρμόσουμε την κατάλληλη θεραπεία. Στην Tzoumaclinic μελετάμε κάθε σώμα ξεχωριστά και καταρτίζουμε μοναδικά πρωτόκολλα θεραπειών που στοχεύουν στις συγκεκριμένες ανάγκες του. Επειδή σε κάθε περιοχή συνυπάρχουν πολλές ανάγκες, όπως χαλάρωση, κυτταρίτιδα και τοπικό πάχος, με το σωστό συνδυασμό τεχνολογιών αντιμετωπίζουμε και διορθώνουμε τις ατέλειες σε όλα τα επίπεδα. Αυτός είναι ο μόνος τρόπος να τελειοποιήσουμε τη σιλουέτα μας χωρίς να χάνουμε χρόνο και χρήματα σε περιττές θεραπείες.

Αποτρίχωση με laser στα πόδια.

Τα πόδια είναι η μεγαλύτερη και πιο εντυπωσιακή περιοχή στην αποτρίχωση με laser. Αφορά κυρίως τις γυναίκες που πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά αλλά και τους άνδρες.

Ερειθσμοί, τραυματισμοί, πόδια που τσιμπάνε κτλ είναι προβλήματα που τελειώνουν οριστικά με την εφαρμογή laser απτρίχωσης από τις πρώτες κιόλες συνεδρίες.

ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗ ΜΕ LASER ALEXANDRITE GENTLE PRO ΣΤΟ ΜΠΙΚΙΝΙ

Η περιοχή του μπικίνι είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες τόσο για αισθητικούς λόγους όσο συχνά και για ιατρικούς.

Είναι πολλές οι γυναίκες που με τις παραδοσιακές τεχνικές πχ ξύρισμα, κερί κτλ υποφέρουν από υποτροπιάζουσες θυλακίτιδες και μόνιμα αντιαισθητικά σημάδια.

Η αποτρίχωση με laser στην περιοχή αυτή είναι μόνιμη και δίνει λύση εφόρου ζωής σαυτό το πρόβλημα.

Αποτρίχωση με laser στις μασχάλες

Οι μασχάλες είναι μια περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις γυναίκες μιας και πρέπει να ξυρίζονται καθημερινά.

Ερεθισμοί, κακοσμία και μελάγχρωση στην περιοχή είναι από τα κυριότερα και συχνότερα προβλήματα που δημιουργούνται. Η αποτρίχωση με laser alexandrite gentle pro λύνει οριστικά το πρόβλημα αυτό.

Αποτρίχωση με laser στα χέρια

Τα χέρια είναι μια από τις περιοχές της αποτρίχωσης που απασχολεί ολοένα και περισσότερο.

Τόσο εξαιτίας συχνά δασυτριχισμού όσο και για αισθητικούς και μόνο λόγους.