Κυτταρίτιδα

Η εμφάνιση της φλούδας του πορτοκαλιού στο δέρμα, γνωστή ως κυτταρίτιδα, προέρχεται από την ανομοιογενή κατανομή του λίπους, αποθήκευση λίπους στα λιποκύτταρα και την υποδόρια διάταση του συνδετικού ιστού λόγω της αποθήκευσης νερού στην επιδερμίδα και το χόριο.

Τι είναι το lpg lipomassage;
Η θεραπεία Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική και τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie®, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού λεμφικού μασάζ.

Η μεσοθεραπεία σώματος για τη διόρθωση της κυτταρίτιδας είναι η τεχνική της ενέσιμης μεσοθεραπείας στο σώμα κυρίως στους μηρούς και στα ψωμάκια αλλά και στην περιοχή της κοιλιάς με σκοπό όμως τη διόρθωση της κυτταρίτιδας.

Οι ραδιοσυχνότητες Accent είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και να διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου κάνοντας ταυτόχρονα λιποδιάλυση.

Το lifting με νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος αλλά και την κυτταρίτιδα χωρίς επέμβαση.

Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Το venucian ή αλλίως carboxytherapy είναι μια νέα επαναστατική θεραπεία για τη διόρθωση της κυτταρίτιδας αλλά και του τοπικού λίπους.

Βασίζεται στην διοχέτευση ιατρικού διοξείδίου του άνθρακα με τη βοήθεια πολύ μικρής βελόνας στην περιοχή που υπάρχει το πρόβλημα, ενδοδερμικά ή υποδόρια.

Venus Legacy: η απόλυτη λύση για πρόσωπο, λαιμό και σώμα

Η νέα επαναστατική συσκευή συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δράσεις για τη σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και τη γλυπτική του σώματος. Χάρη σε έναν συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής πετυχαίνει συγχρόνως μη επεμβατική λιπογλυπτική, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

PPC-CHLOROPHYLL

ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΦΩΤΟΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΡΑ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗ ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΒΕΛΤΙΩΝΕΙ ΑΙΣΘΗΤΑ ΤΗΝ ΟΨΗ ΤΟΥ ΔΕΡΜΑΤΟΣ ΧΩΡΙΣ ΒΕΛΟΝΕΣ ΚΑΙ ΠΟΝΟ.