Τι είναι η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης;

Η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι μία απλή ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εγχύουμε ουσίες λιποδιάλυσης σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες πχ κοιλιά , γόνατο, ψωμάκια , μπράτσα κτλ

 

Μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης

 

Τρόπος δράσης της μεσοθεραπείας

Όταν απλώνουμε μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό ποσοστό της απορροφάται και η απορρόφηση εξαρτάται από πολλούς παραγοντες (π.χ. μέγεθος μορίου της ουσίας, κατάσταση επιδερμίδας, υγρασία κλπ).

Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.

Τι ουσίες χρησιμοποιούμε για την λιποδιάλυση;

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται από την ιατρό Dr Αναστασία Τζούμα η οποία εφαρμόζει την μεσοθεραπεία.

Συχνότερα χρησιμοποιούνται φωσφατιδιλοχολίνη, οργανικό πυρίτιο, καρνιτίνη αλλά και φυσικές ουσίες όπως εκχύλισμα αγκινάρας κ.α.

Είναι επώδυνη θεραπεία η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης και ποιες οι επιπλοκές της;

Με την εφαρμογή πάγου για δέκα λεπτά πριν την εφαρμογή στην περιοχή , η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης είναι πολύ καλά ανεκτή.

Η μοναδική επιπλοκή της θεραπείας είναι οι μελανιές που οφείλονται στη βελόνα.

Για το λόγο αυτό η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα χρησιμοποιεί συχνά ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας το οπόιο ελαχιστοποιεί τον πόνο και αλλά και τις μελανιές.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται;

Οι συνεδρίες γίνονται μία φορά τον μήνα και συνήθως χρειάζονται 2-4 συνεδρίες όταν πρόκειται για μονοθεραπεία.

Αν στα μεσοδιαστήματα συνδιαστούν θεραπείες όπως lpg, μεσοθεραπεία για την κυτταρίτιδα,accent ή venuciancarboxytherapy τότε οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι πολύ λιγότερες.

Η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόβλημα σας εντελλώς δωρεάν και θα προτείνει το κατάλληλο θεραπευτικό πρωτόκολλο για εσάς.

Με την εξατομίκευση της θεραπείας τα αποτελέσματα είναι μοναδικά!