Τι ακριβώς είναι η μεσοθεραπεία σύσφιξης;

Η μεσοθεραπεία σύσφιξης είναι μία απλή ενέσιμη μεσοθεραπεία κατά την οποία εγχύουμε ουσίες που ενισχύουν την σύσφιξη σε συγκεκριμένα σημεία του σώματος χρησιμοποιώντας πολύ λεπτές βελόνες πχ κοιλιά, γόνατο, ψωμάκια, μπράτσα κτλ.

Μεσοθεραπεία σύσφιξης

Τρόπος δράσης της μεσοθεραπείας

Όταν απλώνουμε μια ουσία στην επιδερμίδα ένα μικρό ποσοστό της απορροφάται και η απορρόφηση εξαρτάται από πολλούς παραγοντες (π.χ. μέγεθος μορίου της ουσίας, κατάσταση επιδερμίδας, υγρασία κλπ).

Χρησιμοποιώντας τη μεσοθεραπεία δημιουργούμε μικρά κανάλια στην επιδερμίδα μέσω των οποίων μπορούν με ευκολία να διεισδύσουν δραστικές ουσίες και να φτάσουν ως το χόριο.

Τι ουσίες χρησιμοποιούμε για την σύσφιξη;

Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται επιλέγονται από την ιατρό Dr Αναστασία Τζούμα η οποία εφαρμόζει την μεσοθεραπεία.

Συχνότερα χρησιμοποιούνται dmae, οργανικό πιρύτιο, καρνιτίνη, rutin melot αλλά και φυσικές ουσίες όπως εκχύλισμα αγκινάρας κ.α.

Σε ποιες περιοχές του σώματος χρησιμοποιείται;

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιοχές του σώματος όπου υπάρχει χαλάρωση πχ κοιλιά, μπράτσα,γόνατο, μηρούς αλλά και ψωμάκια.

Είναι επώδυνη θεραπεία η μεσοθεραπεία σύσφιξης και ποιες οι επιπλοκές της;

Με την εφαρμογή πάγου για δέκα λεπτα πριν την εφαρμογή στην περιοχή, η μεσοθεραπεία λιποδιάλυσης  είναι πολύ καλά ανεκτή.

Η μοναδική επιπλοκή της θεραπείας είναι οι μελανιές που οφειλονται στην βελόνα.

Για τον λόγο αυτό η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα χρησιμοποιεί συχνά ειδικό πιστόλι μεσοθεραπείας το οπόιο ελαχστοποιεί τον πόνο και αλλά και τις μελανιές.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται;

Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές τον μήνα και συνήθως χρειάζονται 2-4 συνεδρίες όταν πρόκειται για μονοθεραπεία.

Αν στα μεσοδιαστήματα συνδιαστούν θεραπείες όπως lpg, accent, thermage cpt ή venucian carboxytherapy τότε οι συνεδρίες που χρειάζονται είναι πολύ λιγότερες.

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόβλημα σας εντελώς δωρεάν και θα προτείνει το κατάλληλο θεραπευτικό συνδιαστικό πρωτόκολλο για εσάς.