Μεσοθεραπεία Jalupro

Μεσοθεραπεία JALUPRO Classic για ενυδάτωση και μείωση ρυτίδων

Πρόκειται για μια κλινικά δοκιμασμένη μεσοθεραπεία προσώπου και σώματος που συνδυάζει υαλουρονικό οξύ και σύμπλεγμα αμινοξέων.
Το υαλουρονικό οξύ χαρίζει λάμψη και σφριγηλότητα στο θαμπό δέρμα και παραλληλα το συμπλεγμα αμινοξεων μειώνει τη χαλάρωση του δέρματος (προσώπου και σώματος) και τις λεπτές γραμμές, τα σημάδια έκφρασης καθως επισης αποτρέπει την ελάστωση, βελτιώνει την εμφάνιση των σημαδιών (συμπεριλαμβανομένου τα σημάδια ακμής), τα χηλοειδή και τις ραγάδες.

Μεσοθεραπεία Jalupro HMW για τη διόρθωση των ρυτίδων και των ουλών.

Η μεσοθεραπεία Jalupro HMW είναι μία εξειδικευμένη μεσοθεραπεία η οποία έχει στόχο την ανάκτηση του χαμένου κολλαγόνου και της ελαστίνης από περιοχές όπου το δέρμα έχει πολύ έντονα σημάδια (ακμής, έκφρασης, βαθιές ρυτίδες και ιδίως εκείνες του λαιμού και ντεκολτέ).

JaluBotox ο μοναδικός συνδυασμός μεσοθεραπείας με Botox.

Το JaluBotox είναι ο συνδυασμός της Βοτουλινικής Τοξίνης Τύπου Α(Botox) μαζί με τα Aμινοξέα του Jalupro (γλυκίνη, προλίνη, λυσίνη, λευκίνη) και το μη διασταυρωμένο Υαλουρονικό οξύ χαμηλού μοριακού βάρους του Jalupro (200 Kda). Η μεσοθεραπεία JaluBotox χαρίζει άμεση λείανση στις ρυτίδες, αντιστρέφει τα δυσχερή αποτελέσματα της βαρύτητας προσφέροντας έντονη σύσφιξη και ανόρθωση. Ακόμη είναι απόλυτα ασφαλές και προσφέρει βαθιά ενυδάτωση και λάμψη στην επιδερμίδα.