Νέα

Η ακμή της μάσκας (maskne) τώρα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με τα αποκλειστικά πρωτόκολλα της Tzouma clinic.

Οι γιορτές πλησιάζουν και καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά, όλοι αξίζουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Η ιδανική επιλογή, δεν είναι άλλη, από το να προσφέρουμε στον εαυτό μας κα στην επιδερμίδα μας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς.

To Dermapen χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους σε πρωτόκολλα που δημιουργούνται αποκλειστικά για κάθε ασθενή!

Η μάσκα αποτελεί πλέον απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η αύξηση της χρήσης της όμως συνοδεύτηκε και από την εκδήλωση δερματοπαθειών , με κυριότερη τη maskne. Η maskne, η ακμή που προκαλείται από τη μάσκα αποτελεί μια μορφή μηχανικής ακμής (acne mechanica) που οφείλεται στην καθημερινή χρήση μάσκας. Παρατηρείται κυρίως στο πηγούνι, γύρω από τη μύτη και το στόμα. Η τριβή που προκαλεί η μάσκα σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία από την ομιλία και τη θερμότητα οδηγούν στην απόφραξη των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος και στην εμφάνιση μαύρων στιγμάτων και φλεγμονών.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 4 στάδια: απολέπιση με υδροδερμοαπόξεση, ενυδάτωση με εφαρμογή peeling από γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για το hydrafacial, διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και συνολική αναζωογόνηση του προσώπου με ένα κοκτέιλ βιταμινών.

Σχεδιάστε το δικό σας κοκτέιλ μεσοθεραπείας. Ο ήλιος κάνει το δέρμα να χάνει τα αποθέματά του σε νερό με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Χωρίς την απαραίτητη υγρασία, τα κύτταρα δεν μπορούν να επιτελέσουν σωστά τις λειτουργίες τους.

Το ωραιότερο bikini body είναι αυτό που έχετε. Με στόχο να νιώσετε και την αυτοπεποίθηση ώστε να το αναδείξετε, στην Tzouma Clinic προσφέρουμε θεραπείες τελειοποίησης του περιγράμματος με δράση εξπρές.
Bikini body στο παρά 5′ στην Tzouma Clinic.

Η αισθητική δερματολογία προσαρμόζει τις τεχνικές της ώστε να αντιμετωπίζει και να επιλύνει εξατομικευμένα το πρόβλημα.

Η καταξιωμένη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος κα Αναστασία Τζούμα προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει».

Η Tzouma Clinic, η πρότυπη δερματολογική κλινική που προσεγγίζει ολιστικά την ομορφιά και την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην TZOUMA CLINIC, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια του προσωπικού καθώς και των ασθενών μας σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Η Tzouma Clinic, η πρότυπη δερματολογική κλινική που προσεγγίζει ολιστικά την ομορφιά και την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, συμπλήρωσε 10 χρόνια πρωτοπορίας και προσφοράς και έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την συντρόφευσαν σε αυτήν την διαδρομή.

Η εταιρία προέρχεται από τις ΗΠΑ και οι συνθέσεις βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα.