Νέα

Η εταιρία προέρχεται από τις ΗΠΑ και οι συνθέσεις βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα.

Το Dermalux είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για την ακμή. Βασίζεται στην ισχύ του Led φωτός για να αναζωογονήσει και να ανανεώσει το δέρμα.

Όλα οσα θέλετε να γνωρίζετε!

Το Vectra H1 είναι μια συσκευή η οποία μας βοηθάει να δείξουμε στους ασθενείς μας πως θα είναι μετά από κάποια θεραπεία. Είναι ένα φορητό σύστημα απεικόνισης τρισδιάστατων εικόνων του προσώπου, υψηλής ακρίβειας.

Υπάρχει ένας αξιόπιστος και αποδεδειγμένος τρόπος να προβλέψουμε πώς θα γεράσει το δέρμα, να μάθουμε ποιες βλάβες θα εμφανίσει και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες θεραπείες για να τις προλάβουμε.

Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA.

Το πιο αποτελεσματικό laser παγκοσμίως στην αφαίρεση των τατουάζ λέγεται PICO και ήρθε στην TZOUMACLINIC!

AMWC 2018 - The 16th Anti-Aging and Aesthetic Medicine World Congress IN MONACO, 4-7 April 2018.

1-3/02/2017 Paris IMCAS. INTERNATIONAL CONGRESS OF AISTHETIC SURGERY AND COSMETIC DERMATOLOGY

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα και το ιατρικό προσωπικό του ιατρείου συμμετείχε στο 14ο εαρινό δερματολογικό συμπόσιο που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλες στις 25-28 Μαίου.

Η ιατρός Αναστασία Τζούμα παρακολούθησε τις εργασίες του 26ου συνεδρίου της Ευρωπαικής Δερματολογικής και Αφροδισιολογικής Ακαδημίας στην Γενεύη, 13-17/09/2017.

ualouronikoMasterclass εμφυτεύματα υαλουρονικού οξέος γύρω από το στόμα και τα μάτια με την χρήση microcannulas.

Royal_College_Of_Surgeons-London.jpgH ιατρός Αναστασία Τζούμα παρακολούθησε το masterclass – επιπλοκές και πρόληψη αυτών κατά την εφαρμογή εμφυτευμάτων υαλουρονικού οξέος, Νοέμβριος 2013, Λονδίνο.