Νέα

Σχεδιάστε το δικό σας κοκτέιλ μεσοθεραπείας. Ο ήλιος κάνει το δέρμα να χάνει τα αποθέματά του σε νερό με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Χωρίς την απαραίτητη υγρασία, τα κύτταρα δεν μπορούν να επιτελέσουν σωστά τις λειτουργίες τους.

Το ωραιότερο bikini body είναι αυτό που έχετε. Με στόχο να νιώσετε και την αυτοπεποίθηση ώστε να το αναδείξετε, στην Tzouma Clinic προσφέρουμε θεραπείες τελειοποίησης του περιγράμματος με δράση εξπρές.
Bikini body στο παρά 5′ στην Tzouma Clinic.

Η αισθητική δερματολογία προσαρμόζει τις τεχνικές της ώστε να αντιμετωπίζει και να επιλύνει εξατομικευμένα το πρόβλημα.

Η καταξιωμένη Δερματολόγος – Αφροδισιολόγος κα Αναστασία Τζούμα προχώρησε σε δωρεά για την ενίσχυση των Ελληνικών Νοσοκομείων μέσα από το φιλανθρωπικό έργο της εκπομπής «Πες το και θα γίνει».

Η Tzouma Clinic, η πρότυπη δερματολογική κλινική που προσεγγίζει ολιστικά την ομορφιά και την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, συμμετείχε στην ετήσια εκδήλωση απονομής των Βραβείων Προϊόντων Ομορφιάς PRIX DE BEAUTÉ.

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι στην TZOUMA CLINIC, έχουμε λάβει όλα τα απαραίτητα μέτρα για την μέγιστη προστασία και ασφάλεια του προσωπικού καθώς και των ασθενών μας σύμφωνα με τις επίσημες οδηγίες του ΕΟΔΥ (Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας) και του Π.Ο.Υ (Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας).

Η Tzouma Clinic, η πρότυπη δερματολογική κλινική που προσεγγίζει ολιστικά την ομορφιά και την υγεία του δέρματος και των μαλλιών, συμπλήρωσε 10 χρόνια πρωτοπορίας και προσφοράς και έκανε ένα εντυπωσιακό πάρτι για να ευχαριστήσει τους ανθρώπους που την συντρόφευσαν σε αυτήν την διαδρομή.

Η εταιρία προέρχεται από τις ΗΠΑ και οι συνθέσεις βασίζονται σε καθαρά ενεργά συστατικά υψηλής δραστικότητας, τα οποία είναι κλινικά αποδεδειγμένα ότι διεισδύουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στο δέρμα.

Το Dermalux είναι μια μη επεμβατική θεραπεία για την ακμή. Βασίζεται στην ισχύ του Led φωτός για να αναζωογονήσει και να ανανεώσει το δέρμα.

Όλα οσα θέλετε να γνωρίζετε!

Το Vectra H1 είναι μια συσκευή η οποία μας βοηθάει να δείξουμε στους ασθενείς μας πως θα είναι μετά από κάποια θεραπεία. Είναι ένα φορητό σύστημα απεικόνισης τρισδιάστατων εικόνων του προσώπου, υψηλής ακρίβειας.

Υπάρχει ένας αξιόπιστος και αποδεδειγμένος τρόπος να προβλέψουμε πώς θα γεράσει το δέρμα, να μάθουμε ποιες βλάβες θα εμφανίσει και να σχεδιάσουμε τις κατάλληλες θεραπείες για να τις προλάβουμε.

Πρόκειται για μία θεραπεία ενίσχυσης λάμψης, ενυδάτωσης και αντιγήρανσης που βασίζεται στη νέα φόρμουλα νανοτεχνολογίας της ισπανικής εταιρείας SESDERMA.