Νέα

‘Προσπαθώντας για πολλά χρόνια να βρω τις καλύτερες θεραπείες για το σώμα, αναζητώντας συνεχώς τις πιο σύγχρονες τεχνολογίες, συνειδητοποίησα ότι ακόμη και οι καλύτερες τεχνολογίες δεν μπορούν να δώσουν το αποτέλεσμα που θέλουμε αν δεν δούμε ολιστικά και εξατομικευμένα την κάθε περίπτωση ξεχωριστά.’

Η δερματολόγος και acne expert Αναστασία Τζούμα, μας εξηγεί ποιος ορός προσώπου είναι απαραίτητος στη φροντίδα της λιπαρής επιδερμίδας με τάση ακμής.

H πολυαγαπημένη θεραπεία των σταρ του Hollywood, Fire & Ice Resurfacing Facial, είναι διαθέσιμη τώρα στη Tzouma Clinic.

Η Εβελίνα Νικόλιζα μοιράστηκε την τελευταία της απόφαση που δεν ήταν άλλη από το να αλλάξει τη μύτη της, κάνοντας μια ρινοπλαστική χωρίς χειρουργείο, αλλά ενέσιμη.

Το PRX-T33 είναι το peeling της επόμενης γενιάς που στοχεύει στην μη ενέσιμη βιο αναζωογόνηση του δέρματος.

Η ακμή της μάσκας (maskne) τώρα αντιμετωπίζεται αποτελεσματικά με τα αποκλειστικά πρωτόκολλα της Tzouma clinic.

Οι γιορτές πλησιάζουν και καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά, όλοι αξίζουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Η ιδανική επιλογή, δεν είναι άλλη, από το να προσφέρουμε στον εαυτό μας κα στην επιδερμίδα μας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς.

To Dermapen χρησιμοποιείται είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες μεθόδους σε πρωτόκολλα που δημιουργούνται αποκλειστικά για κάθε ασθενή!

Η μάσκα αποτελεί πλέον απαραίτητο και αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητας μας. Η αύξηση της χρήσης της όμως συνοδεύτηκε και από την εκδήλωση δερματοπαθειών , με κυριότερη τη maskne. Η maskne, η ακμή που προκαλείται από τη μάσκα αποτελεί μια μορφή μηχανικής ακμής (acne mechanica) που οφείλεται στην καθημερινή χρήση μάσκας. Παρατηρείται κυρίως στο πηγούνι, γύρω από τη μύτη και το στόμα. Η τριβή που προκαλεί η μάσκα σε συνδυασμό με την αυξημένη υγρασία από την ομιλία και τη θερμότητα οδηγούν στην απόφραξη των σμηγματογόνων αδένων του δέρματος και στην εμφάνιση μαύρων στιγμάτων και φλεγμονών.

Η θεραπεία περιλαμβάνει 4 στάδια: απολέπιση με υδροδερμοαπόξεση, ενυδάτωση με εφαρμογή peeling από γλυκολικό και σαλικυλικό οξύ, ειδικά σχεδιασμένο για το hydrafacial, διόρθωση ατελειών όπως μαύρα στίγματα και σπυράκια και συνολική αναζωογόνηση του προσώπου με ένα κοκτέιλ βιταμινών.

Σχεδιάστε το δικό σας κοκτέιλ μεσοθεραπείας. Ο ήλιος κάνει το δέρμα να χάνει τα αποθέματά του σε νερό με αποτέλεσμα να αφυδατώνεται. Χωρίς την απαραίτητη υγρασία, τα κύτταρα δεν μπορούν να επιτελέσουν σωστά τις λειτουργίες τους.

Το ωραιότερο bikini body είναι αυτό που έχετε. Με στόχο να νιώσετε και την αυτοπεποίθηση ώστε να το αναδείξετε, στην Tzouma Clinic προσφέρουμε θεραπείες τελειοποίησης του περιγράμματος με δράση εξπρές.
Bikini body στο παρά 5′ στην Tzouma Clinic.

Η αισθητική δερματολογία προσαρμόζει τις τεχνικές της ώστε να αντιμετωπίζει και να επιλύνει εξατομικευμένα το πρόβλημα.