Οι εντυπωσιακοί και ανορθωμένοι με όγκο γλουτοί είναι το όνειρο όλων των γυναικών.

Τα νήματα pdo είναι μία νέα θεραπεία χωρίς πόνο, χειρουργείο και τομές για το σκοπό αυτό με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Νήματα PDO στους γλουτούς

Τι νήματα χρησιμοποιούνται στην περιοχή των γλουτών;

Στην περιοχή των γλουτών γίνεται σχεδιασμός αρχικά της υπο θεραπεία περιοχής και συζητάμε τι ακριβώς θέλουμε, ανόρθωση ή και όγκο.

Στη συνέχεια η ιατρός Dr Τζούμα Αναστασία επιλέγει τον συνδυασμό των νημάτων που θα χρησιμοποιήσει καθώς και τη θέση τους.

Χρησιμοποιούνται μονόκλωνα, πολύκλωνα καθώς και στριφτά νήματα pdo για όγκο αλλά και λιποδιάλυση σε ορισμένες θέσεις.

Τα νήματα είναι διαφόρων διαστάσεων και τοποθετούνται προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις πάντα σε σχηματισμό πλέγματος ανάλογα με το μέγεθος αλλά και το πρόβλημα της περιοχής.

Επίσης στην περιοχή αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθούν και τα πολύ εντυπωσιακά νήματα άμεσης ανόρθωσης για ταχύτατη ανύψωση των γλουτών.

Τα νήματα σχηματίζουν μ'αυτόν τον τρόπο ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει, τεντώνει μηχανικά και υποστηρίζει τους ιστούς των γλουτών με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone).

Είναι επώδυνη θεραπεία και πώς θα είναι το δέρμα μου μετά την θεραπεία;

Η θεραπεία γίνεται με την εφαρμογή ειδικής αναισθητικής κρέμας ή τοπικής αναισθησίας και δεν είναι επώδυνη.

Γίνεται στον χώρο του ιατρείου και διαρκεί από 30 λεπτά εώς μια ώρα.

Δεν υπάρχουν χειρουργικές τομές ούτε πόνος.

Η επιστροφή στις δραστηριότητες είναι άμεση.

Το δέρμα αμέσως μετά μπορεί να παρουσιάζει ήπιο οίδημα και πιθανόν κάποια εκχύμωση.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας με τα νήματα PDO είναι ορατά αμέσως χάρη στη μηχανική των νημάτων και είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά όταν χρησιμοποιηθούν νήματα άμεσης ανόρθωσης.

Ωστόσο βελτιώνονται ακόμη περισσότερο μέρα με την ημέρα.

Επιστημονικές μελέτες έχουν δείξει πως μετά την εισαγωγή του νήματος ο οργανισμός αρχίζει να παράγει κολλαγόνο, ελαστίνη και υαλουρονικό οξύ γύρω από αυτό.

Το υλικό εξαφανίζεται σε 6-8 μήνες και αντικαθίσταται από ίνες κολλαγόνου σε συγκεκριμένη διάταξη.

Το αποτέλεσμα διαρκεί 18-24 μήνες, χάρη στο φαινόμενο της κολλαγονογένεσης, που είναι υπεύθυνο για τη σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας.

Τι μπορεί να περιμένει ο ασθενής με την εφαρμογή νημάτων στους γλουτούς;

Εντυπωσιακούς γλουτούς τόσο σε όγκο όσο και σε ανόρθωση αλλά και λιποδιάλυση, σμίλευση σε σημεία τοπικού λίπους όπως στα ψωμάκια.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό αν σκεφτεί κανείς ότι γίνεται στο χώρο του ιατρείου χωρίς τομές, αναισθησία και χειρουργείο.

Συνδυάζονται τα νήματα με άλλες θεραπείες στο σώμα;

Εξαιρετικός συνδυασμός είναι η εφαρμογή των νημάτων με αυτόλογη μεσοθεραπεία PRP.

Η διαδικασία παραγωγής κολλαγόνου ενισχύεται και τα αποτελέσματα είναι ορατά πολύ νωρίτερα και για μεγαλύτερο διάστημα.

Ο συνδυασμός των νημάτων pdo με τις ραδιοσυχνότητες Thermage Cpt ή Αccent έχει επίσης εντυπωσιακά και κυρίως άμεσα ορατά αποτελέσματα.

Το αποτέλεσμα με τα νήματα pdo διαρκεί από 18 έως 24 μήνες, χάρη στην κολλαγονογένεση που είναι υπεύθυνη για τη σύσφιξη και την ανάπλαση της επιδερμίδας ενώ όταν συνδυάζεται με τις ραδιοσυχνότητες το αποτέλεσμα είναι εμφανές πολύ νωρίτερα και η διάρκεια είναι πολύ μεγαλύτερη μιας και ενισχύεται η παραγωγή κολλαγόνου από τους ινοβλάστες.

Πως θα επιλέξω την κατάλληλη για εμένα θεραπεία;

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόβλημα που σας απασχολεί εντελώς δωρεάν και θα σας προτείνει την κατάλληλη θεραπεία για εσάς.