Τα νήματα PDO είναι μία καινοτόμος και ασφαλής μέθοδος που μειώνει τη χαλάρωση του σώματος αλλά και την κυτταρίτιδα και το τοπικό λίπος χωρίς επέμβαση.

Τα νήματα σχηματίζουν ένα υποστηρικτικό πλέγμα που ανορθώνει και υποστηρίζει τους ιστούς του σώματος με απολύτως ασφαλή τρόπο.

Νήματα PDO στο σώμα

Τα νήματα είναι κατασκευασμένα από PDO (Polydioxanone). Το PDO είναι ένα πολύ καλά μελετημένο υλικό το οποίο χρησιμοποιείται στην χειρουργική για πάρα πολλά έτη για συρραφή τραυμάτων.

Τα νήματα PDO ακολουθούν αυστηρά τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ασφαλείας (CE) και είναι 100% βιοαπορροφούμενα.

Η τοποθέτηση των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου χωρίς τομές και αναισθησία.

Χρησιμοποιούνται εξαιρετικά λεπτές, ειδικές βελόνες, που φέρουν το νήμα στο εσωτερικό τους. Με την απλή εiσαγωγή της βελόνας στο δέρμα και την αφαίρεση της , το εσωτερικό νήμα μένει στη θέση που έχει προκαθοριστεί. Η τεχνική στηρίζεται στην ενίσχυση του δέρματος με τη δημιουργία ενός πλέγματος κάτω από αυτό και στην ‘’ ανύψωση ‘’ των πεσμένων περιοχών του σώματος. Υπάρχουν πολλών ειδών νήματα PDO πχ μονόκλωνα, πολύκλωνα, στριφτά, νήματα για δημιουργία όγκου, νήματα λιποδιάλυσης κ.α. αλλά και τα πολύ εντυπωσιακά νήματα άμεσης ανόρθωσης cog. Ανάλογα με την περιοχή εφαρμογής, επιλέγονται νήματα διαφόρων μεγεθών και δυνατοτήτων.
Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόβλημα σας και θα σας προτείνει το κατάλληλο για εσάς θεραπευτικό πρωτόκολλο.