Τα νήματα APTOS TΗREAD 2G ,από τα αρχικά AntiPTOtic System ( Αντί πτώσης ) ,είναι τα πιο εξειδικευμένα νήματα για την αναδιαμόρφωση του περιγράμματος του προσώπου.Χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του προσώπου που με το πέρασμα του χρόνου είχαν εμφανή πτώση.

Η ιατρός Δερματολόγος Αναστασία Τζούμα είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη δερματολόγος για την εφαρμογή νημάτων APTOS THREAD 2G.

Νήματα APTOS BODY 

Τι είναι τα νήματα thread 2G και πως εφαρμόζονται;

Η σειρά της Aptos thread 2G προσφέρει μια ενδιάμεση λύση μεταξύ του χειρουργικού και του απλού νήματος, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των COG.

Τα νήματα αυτά διαφέρουν κατά πολύ από τα νήματα COG στη σύνθεσή τους, στη λειτουργία τους καθώς και στη διάρκεια του αποτελέσματος. Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγάλο νήμα το οποίο στις άκρες του είναι ενωμένο με δύο βελόνες.

Τα νήματα tread 2G φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs). Τοποθετούνται στα σημεία του προσώπου που θέλουμε να διορθώσουμε εφόσον προηγηθεί λεπτομερής ανάλυση του προβλήματος, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Η είσοδος των δύο βελόνων στο δέρμα γίνεται ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο εισόδου δημιουργώντας έτσι μέσα στο δέρμα μια θηλιά που κρατάει σταθερά τα νήματα. Η δύναμη των νημάτων αυτών είναι πολύ εντυπωσιακή. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές που υπάρχουν στις δύο πλευρές του προσώπου.

Σε ποια σημεία του προσώπου εφαρμόζονται τα νήματα aptos thread 2G;

Τα νήματα APTOS THREAD 2G εφαρμόζονται στο περίγραμμά του προσώπου, στον λαιμό και στο προγούλι, στα φρύδια και στην διόρθωση των ρυτίδων λύπης ή μαριονέτας.

Είναι επώδυνη διαδικασία η εφαρμογή των νημάτων thread 2G;

Η εφαρμογή των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου σε άσηπτες συνθήκες με τοπική αναισθησία και είναι πολύ καλά ανεκτή.

Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή των νημάτων aptos thread 2G;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 30 λεπτά εώς και μία ώρα.

Πως θα είμαι μετά την εφαρμογή των νημάτων aptos thread 2G;

Στην περιοχή εφαρμογής θα υπάρχει οίδημα το οποίο μπορεί να κρατήσει εώς και δύο ή τρεις ημέρες.Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες εκχυμώσεις που αντιμετωπίζονται με την χρήση κρέμας Άρνικας.Αρχικά γίνεται μια υπερβολική

διόρθωση της χαλάρωσης, δεδομένου ότι μετά από μερικές ημέρες ένα μικρό μέρος του τραβήγματος χάνεται και διορθώνεται αυτόματα.Πιθανόν να χρειαστεί να γίνει λήψη αντιβιοτικής αγωγής προφυλακτικά για κάποιες ημέρες εφόσον το κρίνει σκόπιμο η ιατρός.

Δεν δημιουργούνται ουλές στο δέρμα ούτε σημάδια δεδομένου ότι τα νήματα είναι βιοσυβατά και βιοδιασπώμενα σε 360 ημέρες.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της θεραπέιας με APTOS THREAD 2G στο περίγραμμα του προσώπου και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά άμεσα.Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα από οποιοδήποτε άλλο νήμα και καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και από τα cog.Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης του προσώπου και μπορεί να φθάσει και τα δύο χρόνια.