Ουλές ακμής

Η ακμή είναι μια φλεγμονή των τριχοσμηγματογόνων μονάδων συγκεκριμένων περιοχών του σώματος ( πρόσωπο και κορμός ).

Παρατηρείται συχνότερα κατά την εφηβεία και εκδηλώνεται με φαγέσωρες, βλατιδοφλύκταινες ή οζίδια και κύστεις.

Τι είναι το dermapen και πως δρα στις ουλές ακμής;

Είναι ένα μηχάνημα που μοιάζει σα μια μεγάλη πένα που στην άκρη της έχει 12 λεπτές βελόνες.

Το DermaPen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25-2.5mm, ανάλογα με την περιοχή που θεραπεύεται.

Ποιο χημικό πήλινγκ εφαρμόζεται στις ουλές ακμής;

Το χημικό πήλινγκ το οποίο χρησιμοποιούμε είτε μόνο του είτε σε συνδυασμό με άλλες θεραπείες για τις ουλές ακμής είναι το TCA.

Τι είναι η δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους;
Πρόκειται για έναν ιατρικό βαθύ καθαρισμό του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος χωρίς τη χρήση ατμού αλλα με τη χρήση ειδικών μικροκρυστάλλων.

Τι είναι το υαλουρονικό οξύ και τα εμφυτεύματα του;

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας σε ποσοστό 56% και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Η scaRemove therapy είναι συνδιαστικό πρωτόκολλο θεραπείών που εφαρμόζεται αποκλειστικά στο ιατρείο μας για την αντιμετώπιση των ουλών ακμής.

Το πρωτόκολλο είναι εξατομικευμένο και συστήνεται από το ιατρό Αναστασία Τζούμα αποκλειστικά για τον κάθε ασθενή κατόπιν ελέγχου της έκτασης και του βάθους των ουλών ακμής.

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει τον συνδιασμό Fractional Pico Laser, Fraxel Laser, Co2 lLser καθώς και Dermapen. Ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει καθώς κ η σειρά την οποία θα ακολουθήσουν οι συνεδρίες.

Tα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά και αποδεδειγμένα σε πληθώρα ασθενών.

Η ιατρός-δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Tzoumaclinic έχοντας λάβει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Ιταλία εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία το το Discovery Pico Plus Laser της Quanta,το πιο ισχυρό και ευέλικτο laser παγκοσμίως που χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο δράσης του έχει τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις στην ανανέωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση των ουλών ακμής.