Ραγάδες σώματος

Οι ραγάδες είναι μια μορφή ουλών που δημιουργούνται στην επιδερμίδα ως αποτέλεσμα της απότομης τάσης που ασκείται στο δέρμα μας.

Πρόκειται για ορατές γραμμοειδείς αυλακώσεις λόγω διαταραχής των ελαστικών ινών του χορίου οι οποίες έχουν το χρώμα του δέρματος ή εμφανίζουν μια ερυθροϊώδη απόχρωση όταν είναι πιο πρόσφατες.

Η πιο αποτελεσματική θεραπεία για την αντιμετώπιση των ραγάδων είναι το Laser Fraxel Restore Dual.

Το Laser Fraxel Restore Dual θεωρείται το πιο εξιδεικευμένο μη επεμβατικό laser που χρησιμοποιείται για την κλασματική αναδόμηση, ανάπλαση της επιδερμίδας.

Έχει πάρει επίσημα έγκριση από το FDA για το σκοπό αυτό.

Το dermapen δρα ως εξής στην αντιμετώπιση των ραγάδων: Γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερο τρυπάμε το δέρμα τόσο καλύτερη ανάπλαση επιτυχάνουμε.

Έτσι ξεκινάει με τη βοήθεια του dermapen μία διαδικασία ανάπλασης και διόρθωσης των ραγάδων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

To Peeling TCA πρόκειται για πήλινγκ τριχλωροξικού οξέους το οποίο είναι μεσαίου βάθους ή βαθύ ανάλογα με τη συγκέντρωση που χρησιμοποιούμε.

Τι είναι η αυτόλογη μεσοθεραπεία ή PRP (Rich platelet plasma);

Πρόκειται για μία μεσοθεραπεία κατά την οποία δεν χρησιμοποιούμε ουσίες όπως υαλουρονικό οξύ και βιταμίνες αλλά εγχύουμε αυτόλογο (δηλαδή του ιδίου του ασθενή) πλάσμα πλούσιο σε αιμοπετάλια.

Η ιατρός - δερματολόγος Αναστασία Τζούμα και το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό της Tzoumaclinic έχοντας λάβει ειδική εκπαίδευση στην Αμερική και την Ιταλία εφαρμόζουν με απόλυτη επιτυχία το Discovery Pico Plus Laser της Quanta, το πιο ισχυρό και ευέλικτο laser παγκοσμίως που χάρη στον πρωτοποριακό τρόπο δράσης του έχει τις πιο εντυπωσιακές επιδόσεις στην ανανέωση της επιδερμίδας και την αντιμετώπιση των ραγάδων.