Το προγούλι είναι ένα πρόβλημα το οποίο απασχολεί τόσο άνδρες όσο και γυναίκες. Τις περισσότερες φορές συνυπάρχει λίπος αλλά και χαλάρωση.

Η καλύτερη θεραπεία για τον σκοπό αυτό, διορθώνοντας τόσο το τοπικό λίπος όσο και την χαλάρωση είναι οι ραδιοσυχνότητες accent.

Ραδιοσυχνότητες στο προγούλι

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες Accent;

Πρόκειται μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης αλλά και λιποδιάλυσης με την χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

Oι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν την θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και να διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες Accent στην χαλάρωση του προσώπου;

Το σύστημα ACCENT παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλόυ στρώματος.

Αυτο σημαίνει ότι θερεπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη.

Αυτός είναι ο λόγος που οι περοσσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως.

Χρησιμοποιεί την μονοπολική και την διπολική ραδιοσυχνότητα.

Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά.

Ο ιατρός είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει ποια κεφαλή θα επιλέξει θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του ασθενούς

Στο προγούλι θα χρησιμοποιηθεί η μονοπολική ραδιουχνότητα για να μεtαφέρει την θερμότητα σε βάθος και να κάνει λιποδιάλυση.

Εάν κριθεί απαραίτητο από την ιατρό Dr Τζούμα Αναστασία θα γίνει συνδυασμός και των δύο κεφαλών στην ίδια συνεδρία.

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το ACCENT πολύ άνετο στην αίσθηση και το περγράφουν σαν ζεστό μασάζ xώρίς καθόλου πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν οι κεφαλές του.

Διάρκεια θεραπείας και αριθμός συνεδριών

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά εώς μία ώρα αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας.

Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημέρες.