Σύσφιξη σώματος

Τι είναιτο thermage Cpt;

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες  χωρίς ενέσεις και με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες Accent;

Οι Ραδιοσυχνότητες Accent είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

Oι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και να διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Τα νήματα APTOS BODY , από τα αρχικά AntiPTOtic System ( Αντί πτώσης ) , είναι τα πιο εξειδικευμένα νήματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του προσώπου που με το πέρασμα του χρόνου είχαν εμφανή πτώση.

Η ιατρός Δερματολόγος Αναστασία Τζούμα είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη δερματολόγος για την εφαρμογή νημάτων APTOS BODY.

Με την πάροδο του χρόνου το δέρμα του σώματος προοδευτικά χάνει την ελαστικότητα και την σφριγηλότητά του. Αυτό συμβαίνει λόγω της εκφύλισης του κολλαγόνου και της ελαστίνης, οι οποίες αποτελούν τη βασική δομή υποστήριξης της επιδερμίδας. Η υγρασία μειώνεται και η κατταρική ανανέωση επιβραδύνεται. Οι ινοβλάστες, τα κύτταρα τα οποία ευθύνονται για την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης υπολειτουργούν, συντελώντας στη χαλάρωση του δέρματος. Η χαλαρωτική τάση του δέρματος συνήθως εμφανίζεται μετά τα 30 αν και εμφανίζεται πλέον σε μικρότερες ηλικίες.

Η κοιλιά είναι μία απο τις περιοχές που παρουσιάζουν πολύ συχνά χαλάρωση είτε μετά από εγκυμοσύνη, από απώλεια βάρους αλλά και εξαιτίας της φυσιολογικής φθοράς με την πάροδο της ηλικίας.

Τα μπράτσα είναι μία περιοχή που απασχολεί ιδιαίτερα τις περισσότερες γυναίκες .

Τα νήματα pdo είναι μια απο τις θεραπείες που έχουν εξαιρετικά αποτελέσματα στη διόρθωση της χαλάρωσης στα μπράτσα.

Οι εντυπωσιακοί και ανορθωμένοι με όγκο γλουτοί είναι το όνειρο όλων των γυναικών.

Τα νήματα pdo είναι μία νέα θεραπεία χωρίς πόνο, χειρουργείο και τομές για το σκοπό αυτό με πολύ εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το γόνατο είναι ένα σημείο που χαλαρώνει συχνά δίνοντας την όψη του ζαρωμένου δέρματος. Πολλές γυναίκες δεν φοράνε κοντές φούστες εξαιτίας αυτού του προβλήματος το οποίο διορθώνεται εξαιρετικά με τη χρήση νημάτων pdo.

Τι είδους νήματα χρησιμοποιούνται στην περιοχή των προσαγωγών;
Στην περιοχή των προσαγωγών επιλέγονται μονόκλωνα, πολύκλωνα καθώς και στριφτά νήματα pdo σε σχηματισμό πλέγματος σε διάφορες διαστάσεις και συγκεκριμένη φορά, ανάλογα με το πρόβλημα της περιοχής.