Υαλουρονικό οξύ

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου των χειλέων καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.

Το υαλουρονικό οξύ υπάρχει φυσιολογικά στον οργανισμό μας και κυρίως στο δέρμα μας - σε ποσοστό 56% - και είναι απαραίτητο, προκειμένου αυτό να δείχνει πιο σφριγηλό και νεανικό.

Με την πάροδο των χρόνων, η φυσική μας παραγωγή σε υαλουρονικό οξύ μειώνεται με αποτέλεσμα τον σχηματισμό ρυτίδων, τη μείωση του όγκου καθώς και την όψη κουρασμένου και θλιμμένου προσώπου.

Όλοι επιθυμούν μια πιο ελκυστική μύτη είτε έχουν μεγάλο πρόβλημα είτε όχι.

H ρινοπλαστική χωρίς επέμβαση είναι μία απλή διαδικασία που βασίζεται στην έγχυση υαλουρονικού οξέος στη μύτη για την διόρθωση ατελειών.

Coming Soon...

Πολλές φορές με την πάροδο του χρόνου ή την απώλεια βάρους, ο όγκος του προσώπου χάνεται και τα ζυγωματικά πέφτουν.

Η όψη του προσώπου δείχνει θλιμμένη και κουρασμένη.

Με την εφαρμογή υαλουρονικού οξέος στην περιοχή των ζυγωματικών η εικόνα του προσώπου φαίνεται αμέσως πιο υγιής.

Το συνοφρύωμα ή αλλίως η κίνηση των φρυδιών μας όταν θυμώνουμε ή όταν βγαίνουμε στον ήλιο είναι από τις συχνότερες εκφράσεις του προσώπου πολλών ανθρώπων.

Πολύ συχνά η κίνηση αυτή δημιουργεί δύο κάθετες ρυτίδες που δείχνουν μόνιμα θυμωμένο ή κουρασμένο πρόσωπο.

Πολλές φορές είτε λόγω κατασκευής είτε λόγω απώλειας όγκου και χαλάρωσης του προσώπου οι γωνίες του στόματος παίρνουν μία κλίση προς τα κάτω.

Η εικόνα του προσώπου δείχνει θλιμμένη και πολύ κουρασμένη χωρίς τις περισσότερες φορές αυτό να είναι πραγματικότητα.

Οι ρυτίδες λύπης ή μαριονέτας είναι οι ρυτίδες που σχηματίζονται στο κάτω μέρος του προσώπου ξεκινώντας από τις γωνίες του στόματος.

Ονομάζονται έτσι γιατί θυμίζουν την όψη της μαριονέτας με το θλιμμένο πρόσωπο και τις χαρακτηριστικές γραμμές από τις γωνίες του στόματος και κάτω.

Ο ρυτίδες που εμφανίζονται πάνω από τα χείλη ονομάζονται ρυτίδες καπνιστή επειδή εμφανίζονται συχνότερα στους καπνιστές λογω της συνεχούς και επαναλαμβανόμενης κίνησης που κάνουν όταν καπνίζουν.

Αυτό όμως δε συμβαίνει μόνο στους καπνιστές αφού έχουμε παρατηρήσει ανθρώπους που κάνουν από τη φύση τους έντονες κινήσεις με τα χείλη τους όπως για παράδειγμα οι Γάλλοι λόγω της ιδιομορφίας της γαλλικής γλώσσας.