Τι είναι οι ραδιοσυχνότητες Accent;

Οι Ραδιοσυχνότητες Accent είναι μία από τις πιο αποτελεσματικές θεραπείες σύσφιξης με τη χρήση μονοπολικής και διπολικής ραδιοσυχνότητας.

Oι ραδιοσυχνότητες ACCENT αυξάνουν τη θερμότητα του στρώματος του δέρματος που βρίσκεται κάτω από την επιδερμίδα έτσι ώστε αυτή η στοχευμένη ενέργεια να βοηθήσει στην αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και να διεγείρει τα κύτταρα για την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Accent Ραδιοσυχνότητες

Πως δρουν οι ραδιοσυχνότητες Accent στη χαλάρωση του σώματος;

Το σύστημα ACCENT παρέχει ορατά αποτελέσματα σύντομα γιατί είναι το μόνο σύστημα της κατηγορίας του που χρησιμοποιεί μια προσέγγιση διπλού στρώματος.

Αυτό σημαίνει ότι θεραπεύει σε δύο διαφορετικά επίπεδα και βάθη. Αυτός είναι ο λόγος που οι περοσσότεροι ασθενείς βλέπουν αποτελέσματα αμέσως.

Χρησιμοποιεί τη μονοπολική και τη διπολική ραδιοσυχνότητα.

Η μονοπολική χρησιμοποιείται για να μεταφέρει την θερμότητα σε μεγάλα βάθη ενώ η διπολική ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς πιο επιφανειακά για περιπτώσεις επιφανειακά ζαρωμένου δέρματος.
Ο ιατρός είναι αυτός ο οποίος θα επιλέξει ποια κεφαλή θα χρησιμοποιήσει ανάλογα με την περιοχή και το πρόβλημα του ασθενούς.

Εάν κριθεί απαραίτητο από την ιατρό Dr Τζούμα Αναστασία θα γίνει συνδυασμός και των δύο κεφαλών στην ίδια συνεδρία.

Σε ποιες περιοχές του σώματος χρησιμοποιείται;

Χρησιμοποιείται σε όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν χαλάρωση πχ προσαγωγους, γόνατο,μπράτσα, ψωμάκια, κοιλιά αλλά και στους γλουτούς.

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Οι περισσότεροι ασθενείς βρίσκουν το ACCENT πολύ άνετο στην αίσθηση και το περιγράφουν σαν ζεστό μασάζ xωρίς καθόλου πόνο χάρη στον ειδικό μηχανισμό ψύξης που διαθέτουν οι κεφαλές του.

Διάρκεια θεραπείας και αριθμός συνεδριών

Μία συνεδρία μπορεί να διαρκέσει από 30 λεπτά έως μία ώρα αναλόγως το μέγεθος της περιοχής της συνεδρίας.

Χρειάζονται κατά μέσο όρο 6-8 συνεδρίες, με μεσοδιάστημα τουλάχιστον 15 ημερών.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά τις επόμενες δύο εβδομάδες με μείωση πόντων και πιο σφριγηλή επιδερμίδα.

Αλλά το πιο σημαντικό είναι ότι με την πάροδο του χρόνου το δέρμα συσφίγγει ακόμη περισσότερο, καθώς η παραγωγή νέου κολλαγόνου συνεχίζεται.

Τα αποτελέσματα είναι μόνιμα και εξελίσσονται με το φυσιολογικό πέρασμα του χρόνου.

Ειναι εγκεκριμένο σύστημα το ACCENT;

Το ACCENT έχει επίσημα έγκριση από το FDA για τη σύσφιξη της επιδερμίδας και χρησιμοποιείται καθημερινά, ακίνδυνα και με μεγάλη επιτυχία σε χιλιάδες ασθενείς ανά τον κόσμο.

Συνδυάζεται το accent με άλλες θεραπείες σύσφιξης;

Το accent συνδυάζεται εξαιρετικά με τα νήματα pdo στο σώμα γιατί ενισχύει τη δράση τους και δίνει ταχύτερα αποτελέσματα.