Τι είναι η θεραπεία accent cavitation;

Η Θεραπεία του Accent Cavitation απευθύνεται σε όλους όσους επιθυμούν να σμιλεύσουν τη σιλουέτα τους, να εξαφανίσουν την κυτταρίτιδα και να αποκτήσουν ξανά το υγιές και λεπτό σώμα που πάντα ονειρευόντουσαν.


Accent Cavitation

Πώς δρα η θεραπεία Cavitation;

Η θεραπεία Cavitation χρησιμοποιεί ψυχρό υπέρηχο και υγροποιεί το παγιδευμένο λίπος που στη συνέχεια απομακρύνεται με το λεμφικό σύστημα, μέσω ενός φυσικού φαινομένου, γνωστού ως σπηλαίωση.

Μέσω της δράσης των υπερήχων στη θεραπεία Cavitation δημιουργούνται μικρές φυσαλίδες αέρα μέσα στα λιποκύτταρα, οι οποίες συνενώνονται και σπάζουν, προκαλώντας λύση του λιποκυττάρου.

Το περιεχόμενο των λιποκυττάρων στη συνέχεια παροχετεύεται με τη λεμφική κυκλοφορία.

Σε ποιες περιοχές χρησιμοποιείται η θεραπεία cavitation;

H θεραπεία αυτή μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις τοπικού πάχους πχ στα ψωμάκια, στην κοιλιά ή στα μπράτσα, αλλά κυρίως σε μικρές επιφάνειες σε αντίθεση με την κρυολιπόλυση.

Μπορεί να προγραμματιστεί οποιαδήποτε εποχή του χρόνου ακόμη και αν το δέρμα σας είναι ήδη μαυρισμένο από τον ήλιο.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα στις παραπάνω θεραπείες;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα και ακόμη πιο εντυπωσιακά μόλις δύο εβδομάδες μετά την έναρξη της θεραπείας.

Η θεραπεία συνδυασμένη με δίαιτα και άσκηση μπορεί να αποφέρει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα για ένα νεότερο και πιο αδύνατο σώμα.

Ποσες συνεδρίες χρειάζονται;

Συνήθως χρειάζονται 6-8 συνεδρίες για την κάθε θεραπεία.

Ωστόσο όταν οι θεραπείες συνδυάζονται τότε χρειάζονται λιγότερες συνεδρίες και τα αποτελέσματα φαίνονται πολύ πιο γρήγορα.