Τα νήματα APTOS THREADS από τα αρχικά AntiPTOtic System (αντί πτώσης ), είναι τα πιο εξειδικευμένα νήματα για το μη χειρουργικό Lifting . Χρησιμοποιούνται στην αντιμετώπιση της χαλάρωσης όλων των ανατομικών στοιχείων του προσώπου αλλά και του σώματος που με το πέρασμα του χρόνου παρουσίασαν εμφανή πτώση.

Η ιατρός Δερματολόγος Αναστασία Τζούμα είναι εκπαιδευμένη και πιστοποιημένη δερματολόγος για την εφαρμογή νημάτων APTOS THREADS.

Νήματα APTOS

Τι είναι τα νήματα APTOS και πως εφαρμόζονται;

Τα νήματα APTOS χωρίζονται σε κατηγορίες με βάση την περιοχή που εφαρμόζονται αλλά και τον βαθμό του προβλήματος για το οποίο τοποθετούνται. Στο ιατρείο μας χρησιμοποιούμε νήματα APTOS VISAGE, APTOS THREAD 2G και APTOS BODY.

Τα νήματα αυτά διαφέρουν κατά πολύ από τα νήματα COG στη σύνθεσή τους, στη λειτουργία τους καθώς και στη διάρκεια του αποτελέσματος. Η σειρά νημάτων της Aptos προσφέρει μια ενδιάμεση λύση μεταξύ του χειρουργικού και του απλού νήματος, με πολύ καλύτερα αποτελέσματα από αυτά των COG.

  • APTOS VISAGE

Πρόκειται για νήματα που είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs Τοποθετούνται στα σημεία του προσώπου που θελουμε να διορθώσουμε και στις δύο πλευρές, αφού πρώτα έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία. Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 4-10 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από ένα μοναδικό σημείο εισόδου.

Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Εφαρμόζονται στα ζυγωματικά ως επί το πλείστον καθώς επίσης και στο μέτωπο ή στον λαιμό.

  • APTOS THREAD 2G

Πρόκειται ουσιαστικά για ένα μεγάλο νήμα το οποίο στις άκρες του είναι ενωμένο με δύο βελόνες. Τα νήματα thread 2G φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs). Τοποθετούνται στα σημεία του προσώπου που θελουμε να διορθώσουμε και στις δύο πλευρές του προσώπου, αφού πρώτα έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση του προσώπου, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Η είσοδος των δύο βελόνων στο δέρμα γίνεται ταυτόχρονα στο ίδιο σημείο εισόδου δημιουργώντας έτσι μέσα στο δέρμα μια θηλιά που κρατάει σταθερά τα νήματα.Η δύναμη των νημάτων αυτών είναι μοναδική.Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά καθώς επίσης να διορθώσουμε μικροδιαφορές που υπάρχουν στις δυο πλευρές του προσώπου.

Τα νήματα APTOS THREAD 2G εφαρμόζονται στο περίγραμμά του προσώπου, στον λαιμό, στο προγούλι, στα φρύδια και στην διόρθωση των ρυτίδων λύπης ή μαριονέτας.

  • APTOS BODY

Πρόκειται για νήματα που είναι τοποθετημένα μέσα σε κάνουλες τα οποία φέρουν σε όλο τους το μήκος μικρές ακίδες (microscopic barbs). Τοποθετούνται στα σημεία του σώματος που θελουμε να διορθώσουμε και στις δύο πλευρές, αφού πρώτα έχει γίνει λεπτομερής ανάλυση του προβλήματος, σχεδιασμός και τοπική αναισθησία.

Ανάλογα με την περίπτωση θα τοποθετηθούν από 10-20 νήματα ανά περιοχή χαλάρωσης και όλα από ένα ή έστω δύο διαφορετικά σημεία εισόδου. Το εντυπωσιακό είναι ότι μπορούμε να τραβήξουμε όσο θέλουμε σε κάθε πλευρά.

Τα νήματα APTOS BODY εφαρμόζονται στους προσαγωγούς, στο γόνατο, στα μπράτσα και στην περιοχή της κοιλιάς.

Είναι επώδυνη διαδικασία η εφαρμογή των νημάτων APTOS;

Η εφαρμογή των νημάτων γίνεται στον χώρο του ιατρείου με τοπική αναισθησία και είναι πολύ καλά ανεκτή.

Πόση ώρα διαρκεί η εφαρμογή των νημάτων aptos;

Η διάρκεια της θεραπείας είναι από 30 λεπτά εώς και δύο ώρες.

Πως θα είμαι μετά την εφαρμογή των νημάτων aptos;

Στην περιοχή εφαρμογής θα υπάρχει οίδημα το οποίο μπορεί να κρατήσει εώς και δύο ή τρεις ημέρες.Πιθανόν να υπάρχουν και κάποιες εκχυμώσεις που αντιμετωπίζονται με την χρήση κρέμας Άρνικας.Αρχικά γίνεται μια υπερβολική διόρθωση της χαλάρωσης, δεδομένου ότι μετά από μερικές ημέρες ένα μικρό μέρος του τραβήγματος χάνεται και διορθώνεται αυτόματα.

Πιθανόν να χρειαστεί να γίνει λήψη αντιβιοτικής αγωγής προληπτικά για κάποιες ημέρες εφόσον το κρίνει σκόπιμο η ιατρός.

Δεν δημιουργούνται ουλές στο δέρμα ούτε σημάδια δεδομένο ότι τα νήματα είναι βιοσυβατά και βιοδιασπώμενα σε 360 ημέρες.

Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα της θεραπέιας με APTOS και πόσο διαρκούν;

Τα αποτελέσματα είναι πολύ εντυπωσιακά άμεσα. Έχουν πιο άμεσα αποτελέσματα από οποιοδήποτε άλλο νήμα και καλύτερο αποτέλεσμα ακόμη και από τα cog.Το αποτέλεσμα εξαρτάται από τον βαθμό χαλάρωσης του προσώπου και μπορεί να φθάσει και τα δύο χρόνια.