Το μπούστο ή ντεκολτέ είναι μια εντυπωσιακή περιοχή στο σώμα κάθε γυναίκας και είναι απόλυτα φυσιολογικό οι ρυτίδες της περιοχής να την ενοχλούν ιδιαίτερα.

 Dermapen ντεκολτέ 

Πως εμφανίζονται οι ρυτίδες στην περιοχή του ντεκολτέ;

Η μακροχρόνια έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα, η αφυδάτωση και κυρίως η έλλειψη ενυδάτωσης τις βραδινές ώρες πριν τον ύπνο είναι οι κυριότερες αιτίες εμφάνισης ρυτίδων σε νέες γυναίκες στην περιοχή του ντεκολτέ.

Συχνά γυναίκες με μεγάλο στήθος κοιμούνται πλάγια χωρίς να ενυδατώνουν την περιοχή και διπλώνουν, σπάνε το δέρμα της περιοχής του ντεκολτέ.

Πως δρα το dermapen στις ρυτίδες του ντεκολτέ;

Γνωρίζουμε ότι όσο περισσότερο τρυπάμε το δέρμα τόσο καλύτερη ανάπλαση επιτυχάνουμε.

Έτσι ξεκινάει μία διαδικασία ανάπλασης και διόρθωσης των ρυτίδων με ιδιαίτερα εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Το DermaPen διαπερνά το δέρμα και έως 100 φορές ανά δευτερόλεπτο με ρυθμιζόμενη ταχύτητα αλλά και βάθος που κυμαίνεται μεταξύ 0,25 χιλιοστά-1 χιλοστό στην περιοχή του λαιμού.

Οι βελόνες στo DermaPen διεισδύουν στο δέρμα κατακόρυφα, ελαχιστοποιώντας τη βλάβη του δέρματος, τον πόνο αλλά και τον χρόνο αποκατάστασης.

Οι βελόνες αυτές προκαλούν πολλαπλούς μικροτραυματισμούς στο δέρμα.

Διαπερνούν την επιδερμίδα και φτάνουν ως το χόριο.

Οι βελόνες εισχωρούν στην επιδερμίδα χωρίς να την καταστρέφουν.

Λόγω της ελαστικότητας των επιδερμιδικών κυττάρων οι μικροοπές κλείνουν πολύ γρήγορα και εντός λίγων ωρών η επιδερμίδα επανέρχεται στη φυσιολογική της κατάσταση.

Είναι επώδυνη θεραπεία;

Χρησιμοποιούμε ειδική αναισθητική κρέμα 20 λεπτά πριν ωστόσο όμως η θεραπεία με το σύγχρονο Dermapen είναι εντελώς ανώδυνη και χωρίς την χρήση αυτής.

Πως θα είναι η περιοχή του ντεκολτέ αμέσως μετά την θεραπεία με Dermapen;

Η περιοχή θα είναι ήπια ερυθρή αλλά το ερύθημα θα υποχωρήσει γρήγορα τις επόμενες 1-2 ημέρες.

Δεν υπάρχουν εκχυμώσεις ούτε οίδημα κ η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Χρειάζονται ειδικές προφυλάξεις μετά την θεραπεία με dermapen;

Η χρήση αντιηλιακού είναι απαραίτητη όπως και σε όλες τις θεραπείες της ανάπλασης του δέρματος.

Η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα θα σας προτείνει με βάση τις ανάγκες του δέρματος σας ειδική αγωγή που θα ακολουθήσετε μετά.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Στο dermapen μία θεραπεία αρκεί για λαμπερό δέρμα.

Σε περίπτωση που θέλουμε πρωτόκολλο αντιγήρανσης ή διόρθωση ρυτίδων τότε προτείνουμε ένα πρόγραμμα 4-6 συνεδριών ανά 15 ημέρες.

Συνδιάζονται άλλες θεραπείες στην περιοχή του ντεκολτέ;

Η ιατρός δερματολόγος Dr Αναστασία Τζούμα θα σας προτείνει εντελώς δωρεάν εξατομικευμένα πρωτόκολλα με βάση της ανάγκες του δικού σας προσώπου και συνδυασμούς άλλων θεραπειών για καλύτερα αποτελέσματα πχ fraxel laser, restylane vital, μεσοθεραπεία ή accent ραδιοσυχνότητες.

Το fraxel laser για βαθύτερη εκ των έσω ανάπλαση της επιδερμίδας, το restylane vital για την βαθιά ενυδάτωση αλλά και το γέμισμα των οριζόντιων γραμμών και οι ραδιοσυχνότητες για την σύσφιξη της επιδερμίδας μιας και αυτή η περιοχή παρουσιάζει εξαιρετική χαλάρωση συχνά.