Το Dermio Care Facial, είναι μια συσκευή που την εφαρμόζουμε σε θεραπείες προσώπου. Είναι οξυγονοθεραπεία που έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην εμφάνιση και στην υγεία του δέρματος.

Το όνομα της προέρχεται από το Dermis που σημαίνει δέρμα και το ion που είναι ηλεκτρικά σωματίδια.

Η συγκεκριμένη θεραπεία χρησιμοποιεί τα αρνητικά ηλεκτρικά ιόντα οξυγόνου τα οποία τα παίρνει από τον περιβάλλοντα αέρα. Έτσι το Dermio Care Facial δε χρειάζεται φιάλες οξυγόνου ή συγκεντρωτές.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας για ένα δωρεάν ενημερωτικό ραντεβού στο 210 3425965

Dermio θεραπεία δέρματος

Τι επιτυγχάνουμε με τη θεραπεία Dermio Care Facial

Με το Dermio επιτυγχάνουμε την αναδόμηση - αναγέννηση του δέρματος ενώ ταυτόχρονα εσείς χαλαρώνετε.

Το Dermio έχει εξαιρετικά αποτελέσματα στην αντιγήρανση του δέρματος, ενώ τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά μετά τη θεραπεία.

Παρέχει περισσότερη ενέργεια στα κύτταρα του δέρματος ενδυναμώνοντας τα. Βελτιώνει τη σύνθεση του κολλαγόνου ενώ παρέχει σε όλο το σώμα και στον εγκέφαλο το απαραίτητο οξυγόνο μέσω του αναπνευστικού συστήματος.

Πως λειτουργεί το Dermio;

Η ενέργεια παρέχεται από το ειδικό επικάλυμμα που υπάρχει στη κορυφή της μάσκας ιόντων.

Από εκεί διεισδύει μέσα στο δέρμα τονώνοντας τον κυτταρικό μεταβολισμό. Ταυτόχρονα με τη διοχέτευση των αρνητικών ιόντων, όλο το σώμα και ειδικότερα ο εγκέφαλος οξυγονώνονται τέλεια κατά τη διάρκεια της θεραπείας.

Συνδυάζεται το Dermio Care Facial με άλλες θεραπείες;

Συνήθως η θεραπεία διαρκεί για 30 λεπτά και μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες θεραπείες αισθητικής, του προσώπου και του ντεκολτέ.

Το Dermio Care Facial μπορεί να εφαρμοστεί πριν, μετά είτε και κατά τη διάρκεια της βασικής θεραπείας. Χρησιμοποιείται και σαν προ θεραπεία, προετοιμάζοντας το δέρμα για τη κύρια θεραπεία.

Είναι ανώδυνο και θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε με φυσικό τρόπο κατά τη διάρκεια της συνεδρίας.