Οι γιορτές πλησιάζουν και καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά, όλοι αξίζουν ένα ιδιαίτερο δώρο. Η ιδανική επιλογή, δεν είναι άλλη, από το να προσφέρουμε στον εαυτό μας κα στην επιδερμίδα μας ένα πολύτιμο δώρο ομορφιάς.

Το customized ιατρικό πρωτόκολλο Diamond Protocol, αποκλειστικότητα της Tzouma Clinic, πετυχαίνει την ολιστική θεραπεία της επιδερμίδας σε κάθε επίπεδο. Αποτελεί καρπό της συνεργασίας της δερματολόγου Αναστασίας Τζούμα με τον διάσημο καλιφορνέζο δερματολόγο Zein Obagi.

Το πρωτόκολλο περιλαμβάνει αρχικά δερμοανάλυση με Visia. Ακολουθεί βαθύς καθαρισμός με μικροκρυστάλλους ανάλογα με τον τύπο δέρματος και προσαρμοσμένος στις ανάγκες του καθενός. Έπειτα από μία εβδομάδα γίνεται το βασικό μέρος της θεραπείας που συνδυάζει τις κορυφαίες ανά τον κόσμο τεχνολογίες στην ανάπλαση και θρέψη, το Hydrafacial by Obagi με το Pico laser Quanta Systems. Ξεκινάει με το Hydrafacial, μία ολοκληρωμένη θεραπεία περιποίησης του προσώπου που περιλαμβάνει ήπια δερμοαπόξεση με διαμάντι και στη συνέχεια ορούς ειδικά σχεδιασμένους από τον Zein Obagi για χρήση με το Hydrafacial και εξατομικευμένους ανάλογα με τις ανάγκες του κάθε δέρματος.

dermapen nea

Δημοσιεύματα