Ο παγκοσμίου φήμης δερματολόγος Zein Obagi, MD δημιούργησε την ZO Skin Health σειρά εξειδικευμένων καλλυντικών προϊόντων καθώς και ένα ευρύ φάσμα πρωτοκόλλων θεραπείας στο ιατρείο, για την δημιουργία και την συντήρηση υγιούς δέρματος.

obagi new

Ο Dr Obagi ανέπτυξε τον ZO κύκλο υγιούς δέρματος για να απεικονίσει πως οι καθημερινές θεραπευτικές και προληπτικές λύσεις της ZO επιτρέπουν σε όλους να έχουν ένα υγιές, ζωντανό και νεανικό δέρμα. Τα πρωτόκολλα αυτά εφαρμόζονται στις μεγαλύτερες δερματολογικές κλινικές του κόσμου. Η Tzouma Clinic είναι μία από τις κλινικές αυτές εφαρμόζοντας αποκλειστικά τα θεραπευτικά αυτά πρωτόκολλα και παρέχοντας όλη την γκάμα των δερμοκαλλυντικών του ZO Skin Health Obagi.

Χρησιμοποιώντας την υψηλή τεχνολογία μετά από μελέτη χρόνων, καθώς και τα πιο ισχυρά συστατικά όπως ρετινόλη καθαρή σε υψηλές συγκεντρώσεις, ενεργά προηγμένα πεπτίδια και ισχυρά αντιοξειδωτικά, καταφέρνει να κάνει ορατή τη διαφορά στο δέρμα. Όλα τα προϊόντα ZO Skin Health Obagi δουλεύουν από μέσα προς τα έξω ενεργοποιώντας τα κύτταρα του δέρματος. Δίνουν λύσεις στην ακμή, στην αντιγήρανση καθώς και σε σοβαρά ιατρικά θέματα όπως είναι το μέλασμα.

Τα θεραπευτικά πρωτόκολλα που εφαρμόζονται στο ιατρείο αφορούν όλους τους τύπους δέρματος και μπορούν να αντιμετωπίσουν κάθε είδους πρόβλημα.