Νέο ενέσιμο αυξητικό υλικό για βαθειά ανάπλαση των ιστών με απόλυτα φυσικό αποτελέσμα και μεγάλη διάρκεια

Ανήκει στην μεγάλη κατηγορία των fillers, αλλά είναι μοναδικό στον τρόπο δράσης του, επειδή λειτουργεί σαν βιοδιεγέρτης κολλαγόνου (collagen stimulator). Χάρη στην πρωτοποριακή σύνθεσή του, όχι μόνο προσδίδει όγκο αλλά συγχρόνως αυξάνει την παραγωγή κολλαγόνου δίνοντας στο πρόσωπο φυσική ομορφιά. Έτσι, όταν τα μόρια του υλικού απορροφώνται, το φυσικό κολλαγόνο παίρνει το θέση τους και το δέρμα εξακολουθεί να δείχνει γεμάτο και διορθωμένο.

 Ellance - Βαθειά ανάπλαση ιστών

Ποια είναι η δραστική ουσία του Ellansé;

Η δραστική ουσία του Ellansé είναι η πολυκαπρολακτόνη, ένα πολυμερές που χρησιμοποιείται εδώ και δεκαετίες σε ιατρικά εμφυτεύματα. Είναι απόλυτα βιοδιασπώμενη, γεγονός που την καθιστά ιδανική για τη χρήση της για αισθητικούς σκοπούς.
Η πολυκαπρολακτόνη έχει την έγκριση του αμερικάνικου FDA για τη χρήση σε εμφυτεύματα.

Πώς δρα η πολυκαπρολακτόνη;

Μετά την έγχυση, μόλις δηλαδή βρεθεί κάτω από το δέρμα, η πολυκαπρολακτόνη διεγείρει τους ινοβλάστες, τα κύτταρα που είναι επιφορτισμένα με την παραγωγή του κολλαγόνου.
Στο πέρασμα του χρόνου οι ινοβλάστες παράγουν κολλαγόνο και έτσι αυξάνουν τον όγκο της περιοχής όπου τοποθετήθηκε το υλικό. Αυτό σημαίνει πώς δεν είναι το ίδιο το υλικό που προσδίδει όγκο αλλά το κολλαγόνο που συνθέτει ο οργανισμός.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η διόρθωση φαίνεται άμεσα. Στη διάρκεια όμως των επόμενων μηνών, όταν το κολλαγόνο αρχίζει να παράγεται, αυτό που εντυπωσιάζει είναι η αλλαγή της ποιότητας του δέρματος.
Η δράση της κολλαγονογένεσης ξεκινάει μετά από λίγες εβδομάδες και συνεχίζεται για πολλούς μήνες. Το κολλαγόνο δημιουργεί ένα πυκνό δίκτυο ινών που δίνει στο δέρμα σπαργή, ελαστικότητα και σφριγηλότητα.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα;

Το Ellansé έχει τόσο άμεσα όσο και μακροχρόνια αποτελέσματα καθώς διορθώνει λεπτές και βαθύτερες ρυτίδες, διαμορφώνει και βελτιώνει το περίγραμμα του προσώπου εξαφανίζοντας τη χαλάρωση, ενώ ταυτόχρονα αναστρέφει τη διαδικασία της γήρανσης μέσω της κολλαγογένεσης που δημιουργεί.
Ανάλογα με τις επιθυμίες και τις ανάγκες μπορούμε να επιλέξουμε το κατάλληλο προϊόν. Το Ellansé έχει μία γκάμα 4 προϊόντων ανάλογα με τη διάρκεια που θέλουμε να εξασφαλίσουμε, από ένα μέχρι τέσσερα χρόνια.

{sliderΣε ποια σημεία τοποθετείται;}

Τα προϊόντα Ellansé S και M, που έχουν διάρκεια αντίστοιχα ένα ή δύο χρόνια, μπορούν να χρησιμοποιηθούν για τη διόρθωση όλων των ρυτίδων του προσώπου: ρινοπαρειακές, ρυτίδες του καπνιστή στο άνω χείλος, ρυτίδες στην περιοφθάλμια περιοχή. Είναι ιδανικά για την αύξηση ζυγωματικών και την πλήρωση του όγκου στους κροτάφους και όπου αλλού υπάρχει ανάγκη.

Τα προϊόντα Ellansé L και E, με διάρκεια τρία ή τέσσερα χρόνια αντίστοιχα, χρησιμοποιούνται για την αύξηση χαρακτηριστικών όπως το πηγούνι και η μύτη. Επίσης τοποθετούνται σε περιοχές του σώματος όπως τα γόνατα.
Στην κόκκινη περιοχή των χειλιών και στο μεσόφρυο δεν χρησιμοποιείται το Ellansé και είναι προτιμότερη η αύξηση με υαλουρονικό οξύ.

Πόσο διαρκεί η θεραπεία;

Η θεραπεία γίνεται στο ιατρείο και η διαδικασία διαρκεί περίπου 15΄- 30’. Μετά την ολοκλήρωσή της η επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες είναι άμεση.

Πόσο ασφαλές είναι το Ellansé;

Η δραστική ουσία του Ellansé, η πολυκαπρολακτόνη, χρησιμοποιείται σε ιατρικά εμφυτεύματα εδώ και δεκαετίες με απόλυτη ασφάλεια ενώ έχει και την έγκριση του αμερικάνικου FDA για αυτή τη χρήση.

Το Ellansé είναι βιοσυμβατό, πλήρως απορροφήσιμο και διαθέτει προφίλ ασφαλείας που είναι ανάμεσα στα υψηλότερα των ενέσιμων αυξητικών υλικών.