Είναι Υαλουρονικό Οξύ (Filler) το οποίο τοποθετείται στους γλουτούς, σε σημεία που θέλουμε να δώσουμε όγκο, να ανασχηματίσουμε, να ανορθώσουμε ή να βελτιώσουμε την υφή του δέρματος.

Hyalcorp & Macrolane

Πώς γίνεται η εφαρμογή;

Η εφαρμογή γίνεται εύκολα και ανώδυνα στο ιατρείο. Προηγείται πάντα φωτογράφηση και σχεδιασμός της υποθεραπείαν περιοχής από την ιατρό κ. Τζούμα. Έπειτα, με την χρήση τοπικής αναισθησίας και κάνουλας τοποθετούμε το υλικό.

Πόσο διαρκεί;

Η εφαρμογή ανάλογα με το περιστατικό, διαρκεί έως και μια ώρα. Έπειτα, ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.

Πώς είναι ο ασθενής μετά την θεραπεία;

Η θεραπεία είναι ανώδυνη, μπορεί ωστόσο στα σημεία εφαρμογής να υπάρξουν εκχυμώσεις που υποχωρούν μετά από λίγες ημέρες.

Σε ποιους απευθύνεται;

Σε άντρες και γυναίκες, κάθε ηλικίας που θέλουν να βελτιώσουν, να ανορθώσουν ή να σχηματίσουν τους γλουτούς τους. Συνδυάζεται άριστα και με την εφαρμογή νημάτων.

Τι διάρκεια έχει;

Η διάρκεια του υλικού μπορεί να φτάσει έως και τα 2 χρόνια.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Αυτό ποικίλει, ανάλογα με την ανατομία και το επιθυμητό αποτέλεσμα του κάθε ασθενούς. Επομένως μετά από εξέταση από την ιατρό δίνεται στο ασθενή εξατομικευμένο πρωτόκολλο για την θεραπεία.