Καθημερινά το δέρμα μας έρχεται σε επαφή με πολλούς επιβαρυντικούς, τοξικούς περιβαλλοντικούς παράγοντες καθώς την έκθεση στον ήλιο.

Αυτό έχει σαν αποτέλεσμα το δέρμα να γίνεται θαμπό στην όψη, αφυδατωμένο, με λεπτές γραμμές και τραχιά ανομοιογενή όψη.

Η ενυδάτωση αποτελεί το πιο βασικό βήμα για να επανέλθει η φυσική υγρασία της επιδερμίδας και να γίνει πάλι το δέρμα φωτεινό, με ελαστικότητα και νεανική όψη.

 

Θεραπεία ενυδάτωσης προσώπου Hydra Plus

Τι είναι η ενυδάτωση προσώπου hydraplus;

H ενυδάτωση προσώπου hydraplus είναι μία απλή ειδική προϊοντική θεραπεία χωρίς πόνο και αποθεραπεία που εφαρμόζεται στο ιατρείο μας με στόχο την αποκατάσταση της επιδερμίδας μέχρι τα βαθύτερα στρώματα αυτής.

Ποια είναι η διαδικασία της ενυδάτωσης hydraplus+;

Αρχικά γίνεται σχολαστικός καθαρισμός του δέρματος και ειδική προετοιμασία με ένα εξειδικευμένο απολεπιστικό προιόν το οποίο περιέχει 35% λακτικό οξύ, μίγμα ενζύμων και πεπτιδίων σε μία βάση από χαμομήλι και δεν είναι καθόλου ερεθιστικό για την επιδερμίδα.

Το προϊόν αυτό εφαρμόζεται στο πρόσωπο με απαλό μασάζ διάρκειας 15 λεπτών.

Με αυτό τον τρόπο επιτυγχάνεται η απομάκρυνση των νεκρών κυττάρων και η προετοιμασία της επιδερμίδας να δεχθεί στα βαθύτερα στρώματά της τα ενυδατικά στοιχεία του εξειδικευμένου ορού που εφαρμόζεται στη συνέχεια της θεραπείας.

Ο ορός αυτός είναι μια ιδιαίτερα συμπυκνωμένη ειδική φόρμουλα ενυδάτωσης με λιποσώματα υαλουρονικού οξέος, πολύ πλούσιος σε βασικά λιπαρά οξέα, σερίνη, γλυκίνη, ουρία που αυξάνει άμεσα την ικανότητα του δέρματος ως προς την απορρόφηση και κατακράτηση του νερού και συμβάλλει στην άμεση αναζωογόννηση του ξηρού και αφυδατωμένου δέρματος και βοηθάει στη βελτίωση της υγρασίας του.

Στη συνέχεια γίνεται εφαρμογή αναζωογονητικής μάσκας η οποία χάρη στην οσμωτική της ιδιότητα προάγει τη βαθύτερη διείσδυση όλων των παραπάνω συστατικών που περιέχει ο ειδικός αυτός συμπυκνωμένος ορός.

Σε ποιούς απευθύνεται η ενυδάτωση προσώπου με hydraplus;

Η θεραπείας της ενυδάτωσης προσώπου hydraplus απευθύνεται σε όλους ανεξαρτήτως φύλου και ηλικίας.

Σε όλα τα ευαισθητοποιημένα από περιβαλλοντικούς παράγοντες δέρματα, με θαμπή και τραχιά υφή, έλλειψη υγρασίας και ανομοιόμορφο χρωματικό τόνο.

Ποια είναι η Διάρκεια της ενυδάτωσης hydraplus+;

Ο συνολικός χρόνος που απαιτείται για την ολοκλήρωση της θεραπείας της ενυδάτωσης προσώπου hydraplus είναι περίπου 1 ώρα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για ενυδάτωση προσώπου;

Μία συνεδρία αρκεί για ένα απαλό και ενυδατωμένο δέρμα πριν από ένα σημαντικό γεγονός της ζωής σας όπως ο γάμος ενός καλού σας φίλου.

Ωστόσο για καλύτερα και πιο μακροχρόνια αποτελέσματα προτείνουμε 4 συνεδρίες σε διάστημα συνολικά 15-20 ημερών.

Σα νυφική προετοιμασία συστήνουμε 4 ενυδατώσεις HydraPlus+ τις τελευταίες 15 ημέρες πριν το γάμο.

Πώς θα είναι το δέρμα μου μετά τη θεραπεία;

Μετά το τέλος της θεραπείας το δέρμα είναι εμφανώς αναζωογονημένο και λαμπερό.

Δεν υπάρχει κανένας ερεθισμός και μπορείτε να επιστρέψετε άμεσα στις καθημερινές δραστηριότητες σας.