Στο ιατρείο διαθέτουμε δύο laser αποτρίχωσης και συγκεκριμένα το τελευταίο μοντέλο του Αμερικάνικου οίκου Candela το Gentle Pro.

Πρόκειται για το laser αποτρίχωσης Alexandrite (αλεξανδρίτη) που εκπέμπει στα 755 nm.

Laser Alexandrite Gentle Pro Candela

Το συγκεκριμένο μήκος κύματος της ακτίνας φωτός προκαλεί απορρόφηση της ενέργειας από τη μελανίνη της τρίχας, καταστρέφοντας το τριχικό θύλακα.

Αυτό καταστρέφει τη ρίζα και αναστέλλει το σχηματισμό νέας τρίχας, αφήνοντας ανεπηρέαστη τη μελανίνη.

Η μέθοδος είναι σχεδόν ανώδυνη, χάρη στον αυτόματο μηχανισμό ψύξης του δέρματος που διαθέτει αποκλειστικά και μόνο το laser του Αμερικάνικου οίκου Candela.

Ο αυτόματος μηχανισμός ψύξης μας δίνει επίσης την δυνατότητα να μπορούμε να δώσουμε υψηλές ενέργειες ακόμη και σε σκουρότερα δέρματα ή λεπτές τρίχες.

Τι πρέπει να προσέξει κάποιος που θέλει να κάνει αποτρίχωση με laser και ψάχνει.

Nα επιλέξει ένα ιατρείο το οποίο διαθέτει τα επίσημα laser που έχουν εγκριθεί από το fda και φυσικά είναι τα κατάλληλα για την περίπτωση του.

Τα laser με αυτόματο μηχανισμό ψύξης θα πρέπει να είναι η πρώτη επιλογή για γρηγορότερο αλλά και πιο ασφαλές αποτέλεσμα.

Να επιλέξει ένα ιατρείο που στο τέλος κάθε συνεδρίας συμπληρώνει την καρτέλα του ασθενούς με τις ρυθμίσεις που χρησιμοποιήθηκαν κατά την θεραπεία.

Να μην παρασύρεται από τις χαμηλές τιμές και τις προσφορές που μπορεί να βρίσκει.

Μπορεί η τιμή ανά συνεδρία να φαίνεται (ή και να είναι ) πολύ χαμηλή αλλά η συνεδρία να γίνεται τόσο βιαστικά και με χαμηλή ένταση που να χρειαστεί πολύ περισσότερες φορές και με αμφίβολο αποτέλεσμα.