Η περιοχή των ματιών είναι ένα σημείο του προσώπου που απασχολεί τους περισσότερους ανθρώπους είτε άνδρες είτε γυναίκες.

Η θεραπεία light eyes εφαρμόζεται αποκλειστικά στο ιατρείο μας και περιλαμβάνει 4 συνδιαστικές θεραπείες πήλινγκ ματιών μαζί με ενέσιμη μεσοθεραπεία ή dermapen σε κάθε συνεδρία.

Τι είναι το πήλινγκ ματιών;

Το πήλινγκ ματιών της εταιρείας medik8 είναι ένα ήπιο πήλινγκ, επιφανειακό και ειδικά σχεδιασμένο για την όλη την περιοχή των ματιών.

Μειώνει τους μάυρους κύκλους αλλά και τις ρυτίδες δίνοντας στα μάτια ξεκούραστη και νεανική όψη.

Τα βασικά συστατικά του είναι l – lactid acid και lactobionic acid.

Γιατί το πήλινγκ ματιών είναι τόσο ιδιαίτερο;

Το σημαντικό πλεονέκτημα του πήλινγκ ματιών είναι ότι εφαρμόζεται σε όλους τους τύπους δέρματος καθώς και καθόλη την διάρκεια του χρόνου.

Δεν είναι καθόλου ερεθιστικό και δεν έχει καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Τι είναι η ενέσιμη μεσοθεραπεία ματιών ή dermapen και πως συνδιάζεται με το πήλινγκ;

Πρόκειται για μεσοθεραπεία είτε ενέσιμη είτε με dermapen που εφαρμόζεται αποκλειστικα γύρω από την περιοχή των ματιών.

Τα συστατικά που χρησιμοποιούμε για την μεσοθεραπεία ματιών είναι υαλουρονικό οξύ, dmae, vit c, centella asiatica, rutin mellot.Σε αρκετές περιπτώσεις μπορεί να χρησιμοποιηθεί γλουταθειόνη καθώς και ρετινόλη.Η επιλογή των ουσιών είναι εξατομικευμένη και γίνεται αποκλειστικά από την ιατρό Αναστασια Τζούμα κατόπιν αξιολογήσεως του προβληματος.

Η μεσοθεραπεία γίνεται ακριβώς μετά την εφαρμογή του πήλινγκ ματιών στη ίδια συνεδρία.Αμέσως μετά την συνεδρία light eyes ακολουθεί ειδική μάσκα βαθιάς ενυδάτωσης και θρέψης.

Πως θα είναι τα μάτια μου την επόμενη ημέρα;

Τις πρώτες 2-3 ημέρες πιθανόν να υπάρχει ένας μικρός ερεθισμός της περιοχής των ματιών που όμως δεν είναι εμφανής και υποχωρεί άμεσα. Τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά από την πρώτη κιόλας συνεδρία.