Τι είναι το lpg lipomassage;
Η θεραπεία Endermologie® ήταν η πρώτη ιατρική θεραπεία που εγκρίθηκε από το F.D.A. για τη μείωση της κυτταρίτιδας και τη μη επεμβατική λιπογλυπτική και τα συστήματα της LPG είναι τα μοναδικά συστήματα που εφαρμόζουν τη θεραπεία Εndermologie®, συνδυάζοντας πραγματικά αποτελέσματα με την απόλαυση ενός χαλαρωτικού και ανανεωτικού λεμφικού μασάζ.

Lpg lipomassage

Πως λειτουργεί το lpg lipomassage;

Κατά τη διάρκεια κάθε συνεδρίας εφαρμόζεται στο σώμα ένα ειδικό κορμάκι, το LPGbodywear, το οποίο διευκολύνει την κίνηση των κυλίνδρων της ειδικής κεφαλής που χρησιμοποιείται στην θεραπεία.

Αυτή η μη επεμβατική κεφαλή επιτρέπει την εν τω βάθει μηχανοποίηση και κινητοποίηση του ιστού, υποκινεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με σκοπό την αποβολή των τοξινών.

Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης για έναν αναζωογονημένο και πιο υγιή δερματικό τονο.

Η ελεγχόμενη εισρόφηση ανυψώνει ήπια και κυλά το δέρμα για να κινητοποιήσει σε εν τω βάθει επίπεδα τις προβληματικές περιοχές, αυξάνοντας την υποδόρια ροή αίματος κατά 400 %) και τη λεμφική ροή κατά 300 %.

Οι τοξίνες και οι δύσμορφες κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, καθώς οι συνδετικές ίνες ελαστικοποιούνται και αποκαθίστανται.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται το lpg lipomassage;

• στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους
• σε περιπτώσεις λεμφοιδήματος ή οιδημάτων λόγω κυκλοφορικών διαταραχών
• μετά από μαστεκτομή

Είναι επώδυνη η θεραπεία του lpg lipomassage;

Η θεραπεία είναι χαλαρωτική και καθόλου επώδυνη.

Πόση ώρα διαρκεί το lpg lipomassage;

Η διάρκεια της συνεδρίας ποικίλλει.

Ξεκινάει από 45 λεπτά για ένα λεμφικό μασάζ και μπορεί να φθάσει έως και μία ώρα αν χρειάζεται να δώσουμε έμφαση σε εντοπισμένες λιποζώνες,

Σε ποιες περιοχές γίνεται το lpg lipomassage;

Δεδομένου ότι η θεραπεία βασίζεται στην ενεργοποίηση της λεμφικής κυκλοφορίας, γίνεται σε όλη την επιφάνεια του σώματος.

Επιπλεον σχεδιάζονται οι λιποζώνες πχ μπράτσα, ψωμάκια που μπορεί να έχει ο ασθενής και κινητοποιούνται επιπρόσθετα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται και κάθε πότε γίνονται;

Κατά μέσο όρο χρειάζονται 12 με 15 συνεδρίες, ωστόσο ο αριθμός των συνεδριών ποικίλει από ασθενή σε ασθενή.

Οι συνεδρίες γίνονται δύο φορές την εβδομάδα.

Πότε φαίνεται το αποτέλεσμα μετά το lpg lipomassage;

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την 4η συνεδρία.

Τα θεαματικά αποτελέσματα της θεραπείας Endermologie®, μπορούν να εμπεριστατωθούν με μετρήσεις και φωτογραφίες πριν, κατά τη διάρκεια και στο τέλος της θεραπείας.

Οι αλλαγές εστιάζονται στις περιοχές όπου το πρόβλημα είναι έντονο, ενώ ταυτόχρονα "προστατεύονται" οι περιοχές όπου η μείωση του όγκου δεν είναι επιθυμητή (π.χ. πρόσωπο, στήθος)

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα και το εξειδικευμένο και εκπαιδευμένο από την lpg προσωπικό του ιατρείου, σχεδιάζει το ιδανικό πρόγραμμα που ταιριάζει στον σωματότυπο του καθενός το οποίο φυσικά αυτό τροποποιείται κατά τη διάρκεια των συνεδριών εφόσον κριθεί απαραίτητο.

Ακολουθεί σχεδιασμός των σημείων που υπάρχει τοπικό λίπος ή κυτταρίτιδα πάνω στο ατομικό κορμάκι ώστε να δίνεται έμφαση στα σημεία που μας απασχολούν περισσότερο.

Αντενδείξεις του lpg lipomassage;

Δεν υπάρχουν αντενδείξεις.
Εφαρμόζεται σε όλες τις ηλικίες , τόσο σε άντρες όσο και σε γυναίκες.

Με το επαναστατικό LIPOMASSAGE® από τη θεραπευτική τεχνική ENDERMOLOGIE® το όνειρο όλων των γυναικών, να απαλλαχθούν από τις υπερβολικές τους καμπύλες και από το αντιαισθητικό φαινόμενο της φλούδας του πορτοκαλιού, είναι πλέον πραγματικότητα!!!

Συνδυάζεται το lpg lipomassage με άλλες θεραπείες;

Το lpg lipomassage συνδυάζεται εξαιρετικά με όλες τις θεραπείες σώματος και μάλιστα επίσημες μελέτες έχουν δείξει ότι βοηθάει μέσω της ενεργοποιήσης της λεμφικής κυκλοφορίας σε ταχύτερα αποτελέσματα τόσο στην κρυολιπόλυση όσο και στη μεσοθεραπεία και στο venucian.

Το αποτέλεσμα: Αδύνατο και καλλίγραμμο σώμα με απαλό και σφριγηλό δέρμα