Το μέλασμα είναι η εμφάνιση καφέ, γκρι χροιάς στην επιφάνεια του δέρματος κυρίως του προσώπου.

Ουσιαστικά πρόκειται για την ύπαρξη μελάγχρωσης σε βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας σε αντίθεση με τις πανάδες ή μελαγχρωματικές κηλίδες.

Η θεραπεία που εφαρμόζουμε στο ιατρείο μας – melastop περιλαμβάνει 1 δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους και 4 white peel.

Αρχικά προηγείται μία δερμοαπόξεση με μικροκρυστάλλους . Πρόκειται για έναν ιατρικό βαθύ καθαρισμό του δέρματος τόσο του προσώπου όσο και του σώματος χωρίς την χρήση ατμού αλλα με την χρήση ειδικών μικροκρυστάλλων και μία εβδομάδα μετά ξεκινάει το πρωτόκολλο των white peel τα οποία επαναλαμβάνονται κάθε βδομάδα ή 15 ημέρες.

melastop 1

Τι είναι το white peel της εταιρείας medik8;

Το white peel είναι ένα προιόν με ήπια, ελαφρά και μη ορατή απολεπιστική δράση. Τα συστατικά του βελτιώνουν τις μελαγχρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος σταδιακά και σε μεγάλο βαθμό. Έχει ελάχιστο αίσθημα κάυσου κατά την εφαρμογή, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του white peel;

Τα βασικά συστατικά του white peel είναι το l- lactic acid και το phytic acid. Oι παράγοντες αυτοί απαλύνουν και μειώνουν σταδιακά την εμφάνιση των ανεπιθύμητων κηλίδων.

Ποια είναι η διαδικασία του white peel;

Αρχικά γίνεται καθαρισμός του προσώπου με ειδικό καθαριστικό προιον και κατόπιν εφαρμόζεται ειδικός αφρός με οξέα 15% για την προετοιμασία του δέρματος πριν το πήλινγκ.

Ακολουθεί η εφαρμογή του white peel με τη βοήθεια ενός πινέλου όπου παραμένει στο πρόσωπο από 3 εώς και 10 λεπτά.Η εξουδετέρωση του white peel γίνεται με ειδικό neutralizing spray το οποίο απενεργοποιεί ταχύτατα το πήλινγκ και σταματάει κατευθείαν οποιοδήποτε αίσθημα κάυσου.Στη συνέχεια εφαρμόζεται η vitamin skin boost peel-off mask της εταιρείας medik8 η οποία είναι πλούσια σε αναπλαστικά συστατικά για να δώσει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται μετά την θεραπεία.

Στο τέλος εφαρμόζεται η skin recovery cream της εταρείας medik8.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της melastop therapy;

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανέστατα από τις πρώτες κιόλας συνεδρίες. Το δέρμα γίνεται πιο λευκό, μειώνονται οι πανάδες, υπάρχει φωτεινότητα και εντυπωσιακή λάμψη. Το σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι το μέλασμα δεν υποτροπιάζει εύκολα μιας και η θεραπεία βοηθάει στην μείωση σταδιακά του σχηματισμόυ μελανίνης.