Πρόκειται για ένα πίλινγκ μεσαίου βάθους ειδικά σχεδιασμένο για λιπαρά και ακνεϊκά δέρματα.

tzouma 11102021

Το acne peel περιέχει σαλικυλικό καθώς και αζελαϊκό οξύ. Το σαλικυλικό απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ξεμπλοκάρει τους πόρους ενώ παράλληλα το αζελαϊκό παρέχει αντιβακτηριδιακές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες λόγω του ότι καταπολεμά έναν βασικό παράγοντα της ακμής, το προπιονικό βακτηρίδιο.

  1. Αρχικά γίνεται καθαρισμός του προσώπου με ειδικό προϊόν και κατόπιν εφαρμόζεται ειδικός αφρός με οξέα 15% για την προετοιμασία του δέρματος πριν το πίλινγκ.
  2. Ακολουθεί η εφαρμογή του Acne Peel με τη βοήθεια ενός πινέλου για να παραμείνει στο πρόσωπο από 3 έως και 10 λεπτά.
  3. Η εξουδετέρωση του πίλινγκ γίνεται με ειδικό neutralizing spray το οποίο το απενεργοποιεί ταχύτατα και σταματάει κατευθείαν οποιοδήποτε αίσθημα καύσου.
  4. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η μάσκα Vitamin Skin Boost η οποία είναι πλούσια σε αναπλαστικά συστατικά για να δώσει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά στοιχεία που χρειάζεται μετά την θεραπεία.
  5. Στο τέλος απλώνεται ειδική αναπλαστική κρέμα. Σε εξατομικευμένα πρωτόκολλα ακολουθεί φωτοθεραπεία με Dermalux. To Acne Peel βασιζόμενο σε μία μέγιστης ισχύος φόρμουλα, με μηδενικό χρόνο αποθεραπείας, βοηθάει στην αναστολή του προπιονικού βακτηριδίου της ακμής και παρέχει βαθύ καθαρισμό στο δέρμα καταπολεμώντας την λιπαρότητα.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα ορατά από την πρώτη κιόλας θεραπεία.