Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ είναι μία περιοχή που απασχολεί πολύ όλες τις γυναίκες.

Όσο ωραίο και χωρίς ρυτίδες και αν είναι ένα πρόσωπο δεν αρκεί. Η συνολική εικόνα είναι το πιο σημαντικό για να δείχνει κάποιος υγιής και νέος.

Η περιοχή του λαιμού και του ντεκολτέ είναι μία περιοχή που παρουσιάζει συχνά ρυτίδες και σημαντική χαλάρωση.

Δεδομένου ότι δεν υπάρχουν πολλές θεραπείες για την περιοχή αυτή, το restylane vital ή skin booster είναι μια πολύτιμη θεραπεία με εξαιρετικά αποτελέσματα.

 

Restylane Vital ντεκολτέ

Τι είναι το restylane vital ή αλλίως skinbooster για το ντεκολτέ;

Πρόκειται για σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ βασισμένο στην πατέντα NASHA technology, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας σε όλη την επιδερμίδα λάμψη και υγεία.

Δεν πρόκειται για υλικό απλής μεσοθεραπείας αλλά και ούτε για υλικό που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε συγκεκριμένες ρυτίδες όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες.

Είναι ένα ειδικό υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι έτσι επεξεργασμένο ώστε να χρησιμοποιείται σε όλη την επιφάνεια της επιδερμίδας με την τεχνική της μεσοθεραπείας αλλά με τη διάρκεια και το φυσικό αποτέλεσμα του ενέσιμου υαλουρονικού.

Πως γίνεται η θεραπεία;

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία η οποία εφαρμόζεται σε όλο το ντεκολτέ αλλά και στο λαιμό κατόπιν εφαρμογής αναισθητικής κρέμας.

Είναι μ'αυτόν τον τρόπο ανώδυνη θεραπεία η οποία διαρκεί 20-30 λεπτά και ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του εργασίες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας με restylane vital στο ντεκολτέ και πότε φαίνονται;

Η θεραπεία αυτή αναζοωγονεί την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την υδατική της ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα, εξαφανίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα.

Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής έναντι των υπολοίπων ενέσιμων θεραπειών είναι ότι πρόκειται για ουσιαστική βαθιά εκ των έσω ενυδάτωση.

Μια ουσιαστική θεραπεία της επιδερμίδας και όχι μόνο διόρθωση ρυτίδων, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλεσμα τη βελτίωση του τόνου της επιδερμίδας, σύσφιξη, μείωση ρυτίδων αλλά και αναπλήρωση του χαμένου του συνολικά όγκου.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή από την 3-4η ημέρα μετά την εφαρμογή της.