Το restylane vital ή αλλιώς skinbooster για το πρόσωπο είναι σταθεροποιημένο υαλουρονικό οξύ βασισμένο στην πατέντα NASHA technology, που εξασφαλίζει μακράς διάρκειας ασφαλές και φυσικό αποτέλεσμα, χαρίζοντας σε όλη την επιδερμίδα λάμψη και υγεία.

Δεν πρόκειται για υλικό απλής μεσοθεραπείας αλλά και ούτε για υλικό που χρησιμοποιούμε για να γεμίσουμε συγκεκριμένες ρυτίδες όπως οι ρινοπαρειακές αύλακες.

Είναι ένα ειδικό υαλουρονικό οξύ το οποίο είναι έτσι επεξεργασμένο ώστε να χρησιμοποιείται σε όλο το πρόσωπο με την τεχνική της μεσοθεραπείας αλλα με τη διάρκεια και το φυσικό αποτέλεσμα του ενέσιμου υαλουρονικού.

"Restylane vital Invest in you!" Υγεία και Λάμψη!

 

Restylane Vital προσώπου

Πώς γίνεται η θεραπεία του Restylane Vital στο πρόσωπο;

Πρόκειται για ενέσιμη θεραπεία η οποία εφαρμόζεται σε όλο το πρόσωπο κατόπιν εφαρμογής αναισθητικής κρέμας.

Είναι μ'αυτόν τον τρόπο ανώδυνη θεραπεία η οποία διαρκεί 20-30 λεπτά και ο ασθενής επιστρέφει κανονικά στις καθημερινές του εργασίες.

Σε ποιες περιοχές εφαρμόζεται το Restylane Vital;

Η θεραπεία Restylane Skinboosters, vital εφαρμόζεται στο πρόσωπο, λαιμό, ντεκολτέ και στα χέρια.

Ποια είναι τα αποτελέσματα της θεραπείας με restylane vital στο πρόσωπο και πότε φαίνονται;

Η θεραπεία αυτή αναζοωγονεί την επιδερμίδα αποκαθιστώντας την υδατική της ισορροπία, βελτιώνει την ελαστικότητα, εξαφανίζει τις ρυτίδες και συσφίγγει το δέρμα.

Το πλεονέκτημα της θεραπείας αυτής έναντι των υπολοίπων ενέσιμων θεραπειών είναι ότι πρόκειται για ουσιαστική βαθιά εκ των έσω ενυδάτωση.

Μια ουσιαστική θεραπεία της επιδερμίδας και όχι μόνο διόρθωση ρυτίδων, διεγείροντας την παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης με αποτέλσμα τη βελτίωση του τόνου του προσώπου αλλά και αναπλήρωση του χαμένου του συνολικά όγκου.

Τα αποτελέσματα της θεραπείας είναι εμφανή από την 3-4η ημέρα μετά την εφαρμογή της.

Υπάρχουν ειδικές προφυλάξεις μετά;

Συστήνουμε αύξηση της κατανάλωσης του νερού και απαλό μασάζ στην περιοχή του προσώπου με μια ενυδατική κρέμα για τα επόμενα δύο εικοσιτετράωρα.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Το πρωτόκολλο της θεραπείας, ανάλογα με το βαθμό της γήρανσης του δέρματος, είναι 3 συνεδρίες (μια κάθε μήνα), επανάληψη μιας συνεδρίας στο εξάμηνο και μετά κάθε χρόνο.

Υπάρχουν ωστόσο πρόσωπα που χρειάζονται και μόνο μία συνεδρία.

Η ιατρός δερματολόγος Dr. Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόσωπό σας αλλά και τις προσδοκίες σας και θα σας προτείνει το ιδανικό πρωτόκολλο για τη δική σας περίπτωση.