Τι είναιτο thermage Cpt;

Αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες  χωρίς ενέσεις και με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας.

Thermage CPT

Σε τι διαφέρει το νέο Thermage CPT από το παλιό thermage;

Το νέο ThermageCpt είναι η εξέλιξη στην τεχνολογία thermage. Xαρακτηρίζεται από μία νέα προηγμένη λειτουργία δονούμενου χειριστηρίου το οποίο προσφέρει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα και μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης του ασθενούς ενώ με την καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ που διαθέτει υψηλότερες συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Πετυχαίνει έτσι αυξημένη και ομοιόμορφη θέρμανση σε μεγαλύτερο όγκο ιστού.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του νέου thermagecpt;

Το νέο thermagecpt βασισμένο στην τεχνολογία της μονοπολικής ραδιοσυχνότητας προκαλεί αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διέγερση των κυττάρων για την παραγωγή νέου κολλαγόνου το οποίο είναι υπεύθυνο γα τη σύσφιξη της επιδερμίδας. Το Thermage, χάρη στη μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων που διαθέτει , θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό , προκαλώντας τόσο άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και σημαντική βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος. Καθώς η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για διάστημα 4-6 μηνών η βελτίωση της χαλάρωσης, της αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος αλλά και της υφής του δέρματος συνεχίζoνται δίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερο βελτιωμένα αποτελέσματα.

Είναι επώδυνη θεραπεία το thermagecpt;

Η θεραπεία με το νέο thermagecpt είναι πολύ καλά ανεκτή, γίνεται στον χώρο του ιατρείου και δε χρειάζεται καμίας μορφής τοπική αναισθησία. Αυτό που νιώθουν οι ασθενείς είναι ένα αίσθημα θερμότητας στο πρόσωπο το οποίο μας δείχνει ότι η στοχευμένη θερμότητα των ραδιοσυχνοτήτων είναι επαρκής για να πετύχουμε τον στόχο μας. Χάρη στην πατενταρισμένο μηχανισμό ψύξης που διαθέτει το νέο thermagecpt η επιφάνεια της επιδερμίδας ψύχεται ώστε να προστατεύεται αλλά και να μπορούμε να διοχετεύουμε μεγάλες ποσότητες θερμότητας σε μεγάλα βάθη προκαλώντας μόνο ένα ήπιο αίσθημα ζέστης.

Το δονούμενο χειριστήριο του νέου thermagecpt επίσης προκαλεί ταυτόχρονα με την θεραπεία ένα ήπιο μασάζ στο πρόσωπο προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης αλλά και αποτελεσματικότητα.

Οι ασθενείς επιστρέφουν κανονικά στις δραστηριότητες τους.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Με το νέο thermagecpt χρειάζεται μόνο ΜΙΑ συνεδρία! Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ραδιοσυχνότητες όπως είναι το accent, που χρειάζονται 6-8 συνεδρίες, το thermage cpt καταφέρνει σε μία μόνο συνεδρία να μεταφέρει θερμότητα σε πολύ μεγαλύτερα βάθη, έως και το υποδόριο λίπος και να δώσει εξαιρετικά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα.

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

Ανάλογα την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να ποικίλλει από 40 λεπτα έως και δύο ώρες.

Σε ποιες περιοχές του σώματος εφαρμόζεται;

Σε όλες τις περιοχές του σώματος που έχουν χαλάρωση, μπράτσα, μηρούς, προσαγωγούς αλλά και ψωμάκια.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του thermagecptκαι πότε είναι ορατά;

Αμέσως μετά την θεραπεία το δέρμα θα είναι πιο σφριγηλό και πιο λείο. Η υφή της επιδερμίδας θα είναι πιο νεανική και λαμπερή καθώς γίνεται πλήρης αναδιαμόρφωση των κυττάρων αυτής. Με την πάροδο του χρόνου τα αποτελέσματα θα γίνονται όλο και πιο θεαματικά μιας και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστίνης μετά τη θεραπεία με το νέο Thermagecptθα συνεχίζεται για έξι μήνες μετά την εφαρμογή.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του thermagecpt;

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι συνήθως 2-3 χρόνια. Φυσικά αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ηλικία, το κάπνισμα και η περιποίηση της επιδερμίδας γενικότερα. Όταν συνδυάζεται με άλλές θεραπείες πχ μεσοθεραπεία και νήματα pdoτα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο.

Πώς θα ξέρω αν θα είναι η καλύτερη θεραπεία για εμένα;

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόβλημα σας και θα σας προτείνει την καλύτερη θεραπεία για εσάς.

Γυρίστε τον χρόνο πίσω άφοβα, με ασφάλεια και σίγουρα αποτελέσματα ...