Τι είναι το thermage Cpt;

Το thermage Cpt αποτελεί την πλέον αξιόπιστη μη χειρουργική λύση σύσφιξης και αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος του δέρματος με RF ραδιοσυχνότητες χωρίς ενέσεις και με ελάχιστο έως καθόλου χρόνο αποθεραπείας, λειτουργώντας εναλλακτικά του χειρουργικού lifting.


Thermage CPT


Σε τι διαφέρει το νέο Thermage CPT από το παλιό thermage;

Το νέο Thermage Cpt είναι η εξέλιξη στην τεχνολογία thermage.

Xαρακτηρίζεται από μία νέα προηγμένη λειτουργία δονούμενου χειριστηρίου το οποίο προσφέρει ακόμα πιο θεαματικά αποτελέσματα και μεγαλύτερη αίσθηση άνεσης του ασθενούς ενώ με την καινοτόμο συσκευή ThermaCool™ που διαθέτει υψηλότερες συχνότητες ραδιοσυχνοτήτων (RF) δρουν ομοιόμορφα στα κατώτερα στρώματα της επιδερμίδας, ενεργοποιώντας την παραγωγή νέου κολλαγόνου.

Πετυχαίνει έτσι την επίτευξη αυξημένης και ομοιόμορφης θέρμανσης σε μεγαλύτερο όγκο ιστού.

Ποιος είναι ο μηχανισμός δράσης του νέου thermage cpt;

Το νέο thermage cpt βασισμένο στην τεχνολογία της μονοπολικής ραδοσυχνότητας προκαλλεί αναδιοργάνωση του κυτταρικού περιβάλλοντος και διέγερση των κυττάρων για την παραγωγή νέου κολλαγόνου το οποίο είναι υπεύθυνο γα την σύσφιξη της επιδερμίδας.

Το Thermage, χάρη στην μοναδική τεχνολογία πυκνωτικής σύζευξης ραδιοσυχνοτήτων του διαθέτει, θερμαίνει με ασφάλεια το χόριο και το πλέγμα του κολλαγόνου στον υποδόριο ιστό, προκαλώντας τόσο άμεση σύσφιξη της επιδερμίδας αλλά και σημαντική βελτίωση της υφής και του τόνου του δέρματος.

Καθώς η παραγωγή κολλαγόνου συνεχίζεται για διάστημα 4-6 μηνών η βελτίωση της χαλάρωσης, της αναδιαμόρφωσης του περιγράμματος αλλά και της υφής του δέρματος συνεχίζνται δίνοντας καθημερινά όλο και περισσότερο βελτιωμένα αποτελέσματα.

H Είναι επώδυνη θεραπεία το thermage cpt;

Η θεραπεία με το νέο thermage cpt είναι πολύ καλά ανεκτή, γίνεται στον χώρο του ιατρείου και δεν χρειάζεται καμίας μορφής τοπική αναισθησία.

Αυτό που νιώθουν οι ασθενείς είναι ένα αίσθημα θερμότητας στο πρόσωπο το οποίο μας δείχνει ότι η στοχευμένη θερμότητα των ραδιοσυχνοτήτων είναι επαρκής για να πετύχουμε τον στόχο μας.

Χάρη στην πατενταρισμένο μηχανισμό ψύξης που διαθέτει το νέο thermage cpt η επιφάνεια της επιδερμίδας ψύχεται ώστε να προστατεύεται αλλά και να μπορούμε να διοχετευουμε μεγαλες ποσότητες θερμότητας σε μεγάλα βάθη προκαλλώντας μόο ένα ήπιο αίσθημα ζέστης.

Το δονούμενο χειριστήριο του νέου thermage cpt επίσης προκαλεί ταυτόχρονα με την θεραπεία ένα ήπιο μασάζ στο πρόσώπο προσφέροντας έτσι μεγαλύτερη αισθηση άνεσης αλλά και αποτελεσματικότητα.

Οι ασθενείς επιστρέφουν κανονικά στις δραστηριότητες τους.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;

Με το νέο thermage cpt χρειάζεται μόνο ΜΙΑ συνεδρία!

Σε αντίθεση με τις υπόλοιπες ραδιοσυχνότητες όπως είναι το accent ,που χρειάζονται 6-8 συνεδρίες, το thermage cpt καταφέρνει σε μία μόνο συνεδρία να μεταφέρει θερμότητα σε πολύ μεγαλύτερα βάθη, εώς και το υποδόριο λίπος και να δώσει εξαιρετικά και μεγάλης διάρκειας αποτελέσματα.

Πόση ώρα διαρκεί η συνεδρία;

Ανάλογα την περιοχή στην οποία εφαρμόζεται, η διάρκεια της θεραπείας μπορεί να ποικίλλει από 40 λεπτα εώς και δύο ώρες.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του thermage cpt και πότε είναι ορατά;

Αμέσως μετά την θεραπεία του Thermage CPT το δέρμα θα είναι πιο σφιγηλό και πιο λείό ενώ η βελτίωση του περιγράμματος θα είναι άμεσα ορατή επίσης.

Η υφή της επιδερμίδας θα είναι πιο νεανική και λαμπερή καθώς γίνεται πλήρης αναδιαμορφωση των κυττάρων αυτής.

Με την πάροδο του χρόνου τα αποτελέσματα θα γίνονται όλο και πιο θεαματικά μιας και η παραγωγή κολλαγόνου και ελαστινης μετά την θεραπεία με το νέο Thermage cpt θα συνεχίζεται για έξι μήνες μετά την εφαρμογή.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του thermage cpt;

Η διάρκεια του αποτελέσματος είναι συνήθως 2-3 χρόνια.

Φυσικά αυτό εξαρτάται και από άλλους παράγοντες όπως η ηλικία, το κάπνισμα και η περιποίηση της επιδερμίδας γενικότερα.

Όταν συνδιάζετε με άλλές θεραπείες πχ μεσοθεραπεία και νήματα pdo τα αποτελέσματα διαρκούν πολύ περισσότερο.

Πως θα ξέρω αν θα είναι η καλύτερη θεραπεία για εμένα;

Η ιατρός Dr Αναστασία Τζούμα θα εκτιμήσει το πρόσωπο σας με την βοήθεια του ειδικού αναλυτή δέρματος adonia fotofinder και θα σας προτείνει την καλύτερη θεραπεία για εσάς.

Γυρίστε τον χρόνο πίσω άφοβα, με ασφάλεια και σίγουρα αποτελέσματα...