Η πιο ανώδυνη και αποτελεσματική λύση για ανόρθωση του χαλαρωμένου δέρματος και διόρθωση του περιγράμματος του προσώπου είναι η θεραπεία με υπέρηχους Ulthera.

Το μηχάνημα υψηλής τεχνολογίας Ultherapy είναι το μοναδικό που έχει την έγκριση του αμερικάνικου FDA για «μη χειρουργικό λίφτινγκ» προσώπου, λαιμού και ντεκολτέ.

Ulthera: Μη-χειρουργικό λίφτινγκ με υπέρηχους

Πώς δρα η Ulthera;

Η συσκευή Ultherapy έχει μία κεφαλή που μεταφέρει τη θερμική ενέργεια των υπερήχων κάτω από την επιδερμίδα, σε βάθος 4,5 χιλιοστών, δηλαδή στο ίδιο επίπεδο δράσης με ένα χειρουργικό λίφτινγκ. Χρησιμοποιώντας την τεχνολογία DeepSEE – η όποια επιτρέπει στον γιατρό να βλέπει κατά την διάρκεια της θεραπείας τις στιβάδες του δέρματος και των μυών και να στοχεύει – θεραπεύει σε συγκεκριμένα βάθη και κυρίως στα βαθύτερα στρώματα που στηρίζουν την επιδερμίδα, χωρίς να επηρεάζει τις ανώτερες στιβάδες. Η τεχνολογία αυτή δίνει ακρίβεια και ασφάλεια στην θεραπεία.
Τα δερματικά κύτταρα αντιδρούν στο ενεργειακό σοκ που υφίστανται με αποτέλεσμα να διεγείρονται οι λειτουργίες τους. Όπως συμβαίνει και μετά από ένα τραύμα, περνούν στη διαδικασία της ανάπλασης συνθέτοντας κολλαγόνο και ελαστίνη.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Η τεχνολογία Ultherapy επιτυγχάνει ορατό lifting και σύσφιξη του δέρματος εστιάζοντας την ενέργεια με ακρίβεια στα βαθύτερα στρώματα του συνδετικού ιστού και των μυϊκών στιβάδων και στο γνωστό SMAS, την στιβάδα εκείνη που τεντώνουμε σε ένα χειρουργικό face-lift. H συρρίκνωση που γίνεται στα βαθύτερα στρώματα, οδηγεί σε μια άμεση σύσφιξη και τελικά σε ορατό lifting.
Η θεραπεία γίνεται μόνο μία φορά όμως στους επόμενους δύο με τρεις μήνες η επιδερμίδα βελτιώνεται διαρκώς.
Τα αποτελέσματα ολοκληρώνονται μετά από έξι μήνες και το αποτέλεσμα διαρκεί για έναν περίπου χρόνο. Όποτε κριθεί απαραίτητο, η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί.

Τι διαφορά θα δω;

Τα ζυγωματικά επανέρχονται στην αρχική τους θέση, το περίγραμμα του προσώπου αναδημιουργείται, το διπλοσάγονο μαζεύει και τα βλέφαρα ανοίγουν. Είναι επίσης μια εξαιρετική θεραπεία για την διόρθωση των ρυτίδων στο άνω χείλος.

Μετά από μια θεραπεία Ulthera η βελτίωση ξεκινά άμεσα με ένα ορατό φρεσκάρισμα της επιδερμίδας και μια ήπια σύσφιξη. Ακριβώς όμως όπως και με το χτίσιμο των μυών, το χτίσιμο του κολλαγόνου, το οποίο θα δημιουργήσει το επιθυμητό lifting και την τόνωση, ολοκληρώνεται σταδιακά τους επομένους 2-3 μήνες.

Πόσο συχνά πρέπει να επαναλαμβάνεται η Ulthera;

Μία μόνο θεραπεία είναι αρκετή για να μας δώσει το επιθυμητό αποτέλεσμα σύσφιξης. Σε έντονες περιπτώσεις χαλάρωσης η θεραπεία μπορεί να επαναληφθεί μετά από 3-6 μήνες.

Μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας, μπορείτε αμέσως να επιστρέψετε στις καθημερινές σας δραστηριότητες, χωρίς να απαιτείται ο ελάχιστος χρόνος αποθεραπείας.

Είναι κατάλληλη για άνδρες;

Είναι ιδανική για άνδρες καθώς τους επιτρέπει να απολαμβάνουν τα οφέλη ενός lifting χωρίς όμως να μπορεί κανείς να καταλάβει τι έχουν κάνει.