Το Vectra H1 είναι μια συσκευή η οποία μας βοηθάει να δείξουμε στους ασθενείς μας πως θα είναι μετά από κάποια θεραπεία. Είναι ένα φορητό σύστημα απεικόνισης τρισδιάστατων εικόνων του προσώπου, υψηλής ακρίβειας.

 

vectra h1 tzouma clinic

Ένα μεγάλο πρόβλημα που αντιμετωπίζαμε είναι οτι οι ασθενείς μας δε μπορούσαν να έχουν εικόνα για το πώς θα είναι μετά από κάποια θεραπεία που θα εφαρμόσουμε. Με τη βοήθεια της 3D τεχνολογίας και της προσομοίωσης πλέον μπορούμε να παρέχουμε και αυτή τη δυνατότητα σε όσους το επιθυμούν. Η διαδικασία είναι αρκετά απλή. Αφού τραβήξουμε τις φωτογραφίες με το Vectra H1 τις μεταφέρουμε στο ειδικό πρόγραμμα προσομοίωσης στον υπολογιστή. Ο ασθενής μπορεί να δει μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα το αισθητικό αποτέλεσμα της θεραπείας προσώπου που θα εφαρμόσουμε. Η εικόνα που δημιουργείται από τη προσομοίωση είναι πλήρως ρεαλιστική.

vectra h1 tzouma clinic 1

Οι εφαρμογές του Vectra H1 είναι ποικίλες. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για δερματολογικές θεραπείες, για τη τοποθέτηση εμφυτευμάτων, την αυξητική των χειλιών, εφαρμογές Laser, Peeling και κυρίως για θεραπείες που γίνονται στο πρόσωπο. Έτσι γινόμαστε ακόμα πιο κατανοητοί και μπορούμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στις προσδοκίες των πελατών μας. Με τη βοήθεια του Vectra H1 μπορούν και οι ίδιοι οι ασθενείς μας να κατανοήσουν πλήρως τη κατάσταση που βρίσκονται και το μέγεθος του προβλήματος που έχουν.