Ο απόλυτος συνδυασμός τεχνολογιών για λιποδιάλυση και σύσφιξη.

Το Venus Legacy είναι ιδανική επιλογή για την καταπολέμηση του επίμονου τοπικού πάχους και της κυτταρίτιδας. H νέα επαναστατική τεχνολογία αδυνατίσματος και σύσφιξης συνδυάζει Ραδιοσυχνότητα Πολλαπλής Πολικότητας, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση.

Το πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας που παράγει προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου και σύσφιξη, πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και δημιουργία μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση. Τα αποτελέσματα μπορούν να φανούν σε μόλις μία θεραπεία – χωρίς πόνο, ενοχλήσεις ή χρόνο ανάρρωσης!

Venus Legacy

Τι συμβαίνει στη διάρκεια της θεραπείας;

Το Venus Legacy χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες πολλαπλής πολικότητας και παλμικά μαγνητικά πεδία, τα οποία παράγουν ένα χαλαρωτικό και θεραπευτικό θερμό μασάζ πάνω στο δέρμα.

Η σύσφιξη δέρματος, η μείωση των ρυτίδων και η μείωση της κυτταρίτιδας συμβαίνουν επειδή η πολλαπλής πολικότητας ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό που ενεργοποιεί την φυσική ιαματική απόκριση του σώματος.

Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται, και έτσι έχετε πιο σφιχτό δέρμα, πιο λείες ρυτίδες και μειωμένη κυτταρίτιδα.

Πόσες θεραπείες χρειάζονται;

Οι συνεδρίες διαρκούν 30 έως 40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή. Ο αριθμός τους εξαρτάται επίσης από την περιοχή: περίπου 6 για το πρόσωπο, 8 για το λαιμό και 10 για το σώμα.

Είναι επώδυνες οι συνεδρίες με το Venus Legacy;

Οι θεραπείες είναι μη επεμβατικές, ανώδυνες και τόσο ευχάριστες όσο ένα μασάζ με ζεστές πέτρες.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Χάρη στην ομοιογενή διάχυση της θερμότητας σε μεγάλο βάθος παρέχει άμεσα αποτελέσματα και ορατή βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος.

Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται;

Το Venus Legacy ενδείκνυται για: μη επεμβατική λιπογλυπτική, μείωση της κυτταρίτιδας, μείωση των ρυτίδων, μείωση της περιφέρειας και σύσφιξη του δέρματος.

Συνδυάζεται με άλλες θεραπείες;

Καθώς η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση είναι πολυπαραγοντικά προβλήματα, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους γίνεται συνδυασμός με άλλες μεθόδους σύμφωνα με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που σχεδιάζει η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα για κάθε ασθενή.

Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται συνδυασμός με μεσοθεραπεία και νήματα PDO. Στη θεραπεία του τοπικού πάχους, το Venus Legacy μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση, Cavitation ή ενέσεις λιποδιάλυσης.