Venus Legacy: η απόλυτη λύση για πρόσωπο, λαιμό και σώμα

Η νέα επαναστατική συσκευή συνδυάζει πολλές και διαφορετικές δράσεις για τη σύσφιξη του προσώπου, του λαιμού και τη γλυπτική του σώματος. Χάρη σε έναν συνδυασμό τεχνολογιών αιχμής πετυχαίνει συγχρόνως μη επεμβατική λιπογλυπτική, αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και σύσφιξη του δέρματος.

Το Venus Legacy παρέχει ταυτόχρονα Πολυπολική Ραδιοσυχνότητα, Μαγνητικό Παλμό και Παλμική Αναρρόφηση στο δέρμα παράγοντας έτσι ένα πυκνό και ομοιόμορφο πλέγμα θερμότητας. Το γεγονός αυτό προκαλεί σύνθεση κολλαγόνου και σύσφιξη, πολλαπλασιασμό των ινοβλαστών και πρόκληση μικροαγγείωσης για καλύτερη αιμάτωση και λιπόλυση.

Venus Legacy

Πώς λειτουργεί η νέα τεχνολογία;

 • Οι πολυπολικές ραδιοσυχνότητες παρέχουν γρήγορη, ανώδυνη και ομοιογενή αύξηση της θερμοκρασίας των στοιβάδων του δέρματος σε μεγάλο βάθος με εξαιρετικά κλινικά αποτελέσματα. Η σύσφιξη δέρματος, η μείωση των ρυτίδων και η μείωση της κυτταρίτιδας συμβαίνουν επειδή η πολλαπλής πολικότητας ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό που ενεργοποιεί τη φυσική ιαματική απόκριση του σώματος. Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται, και έτσι έχετε πιο σφιχτό δέρμα, πιο λείες ρυτίδες και μειωμένη κυτταρίτιδα.
 • Η τεχνολογία των μαγνητικών παλμικών πεδίων έχει χρησιμοποιηθεί στην κλασσική ιατρική εδώ και δεκαετίες και οι αναγεννητικές τους ιδιότητες έχουν αποδειχθεί επιστημονικά.
 • Η τεχνολογία VariPulse επιτρέπει τη ρυθμιζόμενη παλμική αναρρόφηση για διείσδυση της ενέργειας σε βάθος, τη λεμφική παροχέτευση, καθώς και την τόνωση του κυκλοφορικού.
 • Τα ενσωματωμένα θερμόμετρα στις κεφαλές χειρισμού καταγράφουν τη θερμοκρασία του δέρματος σε πραγματικό χρόνο ενώ απεικονίζεται με γράφημα και στην οθόνη της συσκευής.

Τι αποτελέσματα μπορεί να πετύχει;

Το Venus Legacy ™ είναι η πρώτη και μοναδική συσκευή εγκεκριμένη από το FDA που καλύπτει την μεγαλύτερη επιφάνεια και στο μεγαλύτερο βάθος από όλα τα αντίστοιχα μηχανήματα. Με τη πλέον ομοιογενή διάχυση θερμότητας σε μεγάλο βάθος παρέχει ΑΜΕΣΑ αποτελέσματα καθώς και ΟΡΑΤΗ βελτίωση της ελαστικότητας και της υφής του δέρματος.

Οι θεραπείες με το Venus Legacy ™, είναι 100% ασφαλείς, ανώδυνες και για όλους τους τύπους δέρματος, παρέχοντας άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα για το πρόσωπο, το λαιμό και το σώμα:

 • Μη επεμβατική λιπογλυπτική
 • Μείωση της κυτταρίτιδας
 • Μείωση των ρυτίδων
 • Μείωση της περιφέρειας
 • Σύσφιξη του δέρματος

Τι μπορεί να κάνει στο πρόσωπο;

 • Ζυγωματικά: Ενεργοποιεί το κολλαγόνο και ενισχύει τη χαλαρή επιδερμίδα στην περιοχή των ζυγωματικών αναδιαμορφώνοντας το περίγραμμα του προσώπου.
 • Μάτια: Μειώνει τις σακούλες κάτω από τα μάτια για ένα ανανεωμένο και πιο νεανικό βλέμμα.
 • Στόμα: Ελαττώνει τις γραμμές έκφρασης και τις ρυτίδες γύρω από το στόμα.
 • Σαγόνι: Μειώνει τον όγκο και συσφίγγει τη γραμμή του σαγονιού για ομοιόμορφο περίγραμμα.

Τι μπορεί να κάνει στο σώμα;

 • Μπράτσα: μειώνει τον όγκο και συσφίγγει την επιδερμίδα βελτιώνοντας το περίγραμμά τους.
 • Παχάκια του στηθόδεσμου: καταπολεμάει το πάχος στην περιοχή της πλάτης και εξαλείφει τις εναποθέσεις λίπους γύρω από την περιοχή του στήθους.
 • Κοιλιά: συσφίγγει και αναδιαμορφώνει την κοιλιακή περιοχή για πιο επίπεδη κοιλιά και καλοσχηματισμένο στομάχι.
 • Γλουτοί: μειώνει την κυτταρίτιδα και ανασηκώνει τους γλουτούς βελτιώνοντας το σχήμα και το περίγραμμά τους.
 • Μηροί: μειώνει την περιφέρεια και βελτιώνει την εμφάνιση της κυτταρίτιδας για πιο σφιχτή και λεία επιδερμίδα στα πόδια.

Τι συμβαίνει στη διάρκεια της θεραπείας;

Το Venus Legacy χρησιμοποιεί ραδιοσυχνότητες πολλαπλής πολικότητας και παλμικά μαγνητικά πεδία, τα οποία παράγουν ένα χαλαρωτικό και θεραπευτικό θερμό μασάζ πάνω στο δέρμα.

Η σύσφιξη, η μείωση των ρυτίδων και η μείωση της κυτταρίτιδας συμβαίνουν επειδή η πολλαπλής πολικότητας ραδιοσυχνότητα προκαλεί θερμική αντίδραση στον ιστό που ενεργοποιεί την φυσική ιαματική απόκριση του σώματος.

Αυτή η αντίδραση αποκατάστασης κάνει το δέρμα να συστέλλεται και έτσι έχετε πιο σφιχτό πρόσωπο, πιο λείες ρυτίδες και μειωμένη κυτταρίτιδα.

Πώς είναι το δέρμα μετά τη θεραπεία;

Μετά την εφαρμογή μπορεί να υπάρχει μία ελαφρά ερυθρότητα της περιοχής, η οποία υποχωρεί σύντομα. Αυτό σημαίνει ότι επιστρέφει κάνεις αμέσως σε όλες τις καθημερινές δραστηριότητες, χωρίς κανέναν περιορισμό.

Πότε θα δω αποτελέσματα;

Σε μικρό αριθμό περιστατικών μπορεί κανείς να δει τη διαφορά ήδη μετά την πρώτη συνεδρία, ωστόσο συνήθως τα αποτελέσματα είναι ορατά μετά την τρίτη επανάληψη. Η βελτίωση αφορά τόσο στη σύσφιξη, όσο και στη μείωση της κυτταρίτιδας και της περιφέρειας συνολικά. Μετά την ολοκλήρωση των προγραμματισμένων επισκέψεων, συνιστάται μία συντήρηση, η οποία γίνεται μία φορά το χρόνο με 2-3 επαναλήψεις, ή κάθε 3 μήνες από μία συνεδρία.

Σε σύγκριση με άλλες μεθόδους τα αποτελέσματα στη σύσφιξη με ραδιοσυχνότητες είναι πιο άμεσα και πιο ορατά. Μείωση ρυτίδων και χαλάρωσης, πιο σφριγηλό και σφιχτό δέρμα, μείωση περιφέρειας και βελτίωση του προφίλ, όλα αυτά χωρίς καθόλου αποθεραπεία και μηδενικό πόνο.

Είναι επώδυνη η θεραπεία;

Οι θεραπείες Venus Legacy είναι μη επεμβατικές και ανώδυνες και πολλοί ασθενείς λένε πώς αισθάνονται σαν να κάνουν μασάζ με ζεστές πέτρες! Η εφαρμογή διαρκεί περίπου 30-40 λεπτά ανάλογα με την περιοχή.

Πόσες εφαρμογές χρειάζονται;

Ο αριθμός των επαναλήψεων εξαρτάται από την κατάσταση του δέρματος. Συνήθως απαιτούνται 6 έως 8 θεραπείες σε απόσταση μίας εβδομάδας μεταξύ τους.

Με ποιες θεραπείες μπορεί να συνδυαστεί;

Καθώς η κυτταρίτιδα, το τοπικό πάχος και η χαλάρωση είναι πολυπαραγοντικά προβλήματα, για την ολοκληρωμένη αντιμετώπισή τους γίνεται συνδυασμός με άλλες μεθόδους σύμφωνα με το εξατομικευμένο πρωτόκολλο που σχεδιάζει η δερματολόγος Αναστασία Τζούμα για κάθε ασθενή.

Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας έχουμε καλύτερα αποτελέσματα όταν γίνεται συνδυασμός με μεσοθεραπεία και νήματα PDO. Στη θεραπεία του τοπικού πάχους, το Venus Legacy μπορεί να συνδυαστεί με κρυολιπόλυση, Cavitation ή ενέσεις λιποδιάλυσης.