Το white peel είναι ένα προιόν με ήπια, ελαφρά και μη ορατή απολεπιστική δράση. Τα συστατικά του βελτιώνουν τις μελαγχρωματικές αλλοιώσεις του δέρματος σταδιακά και σε μεγάλο βαθμό. Έχει ελάχιστο αίσθημα κάυσου κατά την εφαρμογή, γεγονός που το καθιστά κατάλληλο για χρήση σε όλους τους τύπους δέρματος.

Είναι μία από τις πιο εντυπωσιακές θεραπείες για τη θεραπεία του μελάσματος.

white peel

Ποια είναι τα βασικά συστατικά του white peel;

Τα βασικά συστατικά του white peel είναι το l- lactic acid και το phytic acid. Oι παράγοντες αυτοί απαλύνουν και μειώνουν σταδιακά την εμφάνιση των ανεπιθύμητων κηλίδων.

Ποια είναι η διαδικασία του white peel;

Αρχικά γίνεται καθαρισμός του προσώπου με ειδικό καθαριστικό προιον και κατόπιν εφαρμόζεται ειδικός αφρός με οξέα 15% για την προετοιμασία του δέρματος πριν το πήλινγκ.

Ακολουθεί η εφαρμογή του white peel με τη βοήθεια ενός πινέλου όπου παραμένει στο πρόσωπο από 3 εώς και 10 λεπτά. Η εξουδετέρωση του white peel γίνεται με ειδικό neutralizing spray το οποίο απενεργοποιεί ταχύτατα το πήλινγκ και σταματάει κατευθείαν οποιοδήποτε αίσθημα κάυσου. Στη συνέχεια εφαρμόζεται η vitamin skin boost peel-off mask της εταιρείας medik8 η οποία είναι πλούσια σε αναπλαστικά συστατικά για να δώσει στο δέρμα τα απαραίτητα θρεπτικά συστατικά που χρειάζονται μετά την θεραπεία.

Στο τέλος εφαρμόζεται η skin recovery cream της εταρείας medik8.

Ποια είναι τα αποτελέσματα του white peel;

Τα αποτελέσματα του white peel είναι εμφανέστατα από τις πρώτες κιόλας ημέρες. Το δέρμα γίνεται πιο λευκό, μειώνονται οι πανάδες, υπάρχει φωτεινότητα και εντυπωσιακή λάμψη. Το σημαντικό πλεονέκτημα της θεραπείας είναι ότι το μέλασμα δεν υποτροπιάζει εύκολα μιας και η θεραπεία βοηθάει στην μείωση σταδιακά του σχηματισμόυ μελανίνης.